A duguláselhárítás telefonszáma

Rothenberger R 600 duguláselhárító gép

Rothenberger R 600 duguláselhárító gép
Kijelenthetjük, hogy a Rothenberger R600 duguláselhárító gép az egyik legnépszerűbb csatornatisztító berendezés a hazai duguláselhárító szakemberék körében. De minek is köszönhető ez a nagy népszerűség? Könnyű súly, kiváló teljesítmény, halk járás, könnyű szervizelhetőség valamint rengeteg kiegészítő. A berendezés külső és belső térben is egyaránt jól használható. vendéglátó egységek és irodaházak karbantartó személyzete önállóan is használni tudja a duguláselhárításban.

Rothenberger R600

A Rothenberger R 600 csőtisztító gép fő jellemzői:
22mm és 16 mm spirálok befogására közvetlenül és adapter segítségével a 8 mm és 10 mm spirálok befogására is alkalmas. Ezért mondható el, hogy egy rendkívül univerzális szerkezet. A 22mm spirálok alkalmasak a 110 és 150 mm átmérőjű csatornaszakaszok tisztítására. A 16 mm spirálok főként 40mm és 63 mm átmérővel rendelkező lefolyórendszerek tisztítására alkalmasak. A speciális adapter segítségével (opcionálisan beszerezhető) pedig a 10 mm spirálokat is használni tudjuk. Ezek főként a vékony 32 mm lefolyócsövek tisztításához alkalmasak.

Rothenberger R600 adapter

Fontosabb műszaki adatok:
Javasolt csatorna átmérő: 32-150 mm.
Befogás: 16 mm és 22 mm spirálok.
Javasolt spirálhossz: 50m a 22mm és 30m a 16 mm spiráloknál.
Opcionális adapter: 8 mm és 10 mm spirálok befogadásához 10m hosszban.
Névleges feszültség: 220-230 V
Villanymotor teljesítmény: 690 W
Gép súly: 21 kg

Amennyiben készletben vásároljuk meg a Rothenberger R 600 duguláselhárító gépet akkor az alábbi készlet jár hozzá: spirál vezető cső, spirál kosár a 22 mm standard spirálokhoz, 5 darab 22 mm standard spirál, szerszámos táska, műanyag szerszámos doboz, egyenes fúró, buzogány fúró, tölcséres fúró, lapátfúró, gyökérvágófej, bontókulcs, szegecses kivitelű vezetőkesztyű, spirál tisztító spray.

Rothenberger R600 szerszámok

Tapasztalatok a duguláselhárító szakembertől:
Alap vetően egy nagyon megbízható gépről beszélünk, de egy-két dologra nem árt figyelni. A hátsó csapágyazás tűgörgői érzékenyek a szennyeződésre, ezért szükséges a tisztítás és a gyakori zsírozás. Az elektromos kábel a géptest csatlakozásánál nagyon érzékeny a megtörésre. Az új generációs gépeken már biztonsági kapcsoló is be lett építve a kábelszakaszra, amire vigyázni érdemes. A standard spirálok rugó erőssége nem állandó, hol lágyabb, hol feszesebb.

Rothenberger R600 munka közben

Duguláselhárító szakembereink egyik kedvenc gépe a Rothenberger R 600 duguláselhárító gép, mivel könnyű, kompakt és rendkívül megbízható berendezés. Amennyiben mosogató vagy padlóösszefolyó dugulás alakult ki otthonában biztosan tudnak segíteni Budapesti duguláselhárító szakembereink.

5/5 - (2 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma