A duguláselhárítás telefonszáma

Rothenberger R 550 duguláselhárító gép

Rothenberger R 550 duguláselhárító gép
Sok szakember személyes kedvencék köszönthetjük ebben a gépben. A Rothenberger R 550 gép az R600 kis testvére. Szerkezeti felépítésében tökéletesen megegyezik az R660 géppel, de itt csak 16 mm spirálok közvetlen befogása lehetséges. Természetese az opcionálisan beszerezhető adapter segítségével a 8 mm és 10 mm spirálok is használhatóak lesznek vele. A megvásárolt készlet tartalma: alapgép, spiráltartó kosár, 5 szál 2.3 méteres 16 mm spirál, vezetőcső, speciális szegecselt védőkesztyű, alapszerszámok ( egyenes fúró fej, tölcséres fej,  kaparó fej, bontó kulcs), spirál tisztító spray.

Van egy óriási előny a nagy testvérrel szemben az pedig a súlya. Az alapgép 16 kg. és a spirál készlet kosárral kb. 7 kg. Tehát 22 kg. felszerelést kell a szakembernek felcipelnie egy lakásba ha kisebb (mosogató, padlóösszefolyó) dugulást kell elhárítani.

A Rothenberger R 550 csőtisztító gép fő jellemzői:
16 mm spirálok befogása közvetlenül. A 8 mm és 10 mm spirálok befogására csak adapter segítségével alkalmas. A 16 mm spirálok segítségével 32 mm és 110 mm átmérőjű csatornaszakaszok tisztítására alkalmas. Az adapter alkalmazása mellett az igazán vékony, 32 mm alatti átmérőjű csövek is tisztítható válnak.

Fontosabb műszaki adatok:
Javasolt csatorna átmérő: 32-110 mm
Befogás: 16 mm spirál
Javasolt spirálhossz: 25m a 16 mm spiráloknál.
Opcionális adapter: 8 mm és 10 mm duguláselhárító spirálok befogadásához 10m hosszban.
Névleges feszültség: 220-230 V
Motor teljesítmény: 0,25kW
Gép súly: 16 kg
Spirálok súlya kosárban (8db/2.3 m): 7 kg

Tapasztalatok a duguláselhárító szakembertől:
Csapatunk személyes kedvence. Mobili, könnyű, nyomatékos és nagyon megbízható berendezés. Amire oda kell figyelni: rendszeresen tisztítsuk a befogó pofákat, zsírozzuk a nyitott csapágyakat és elektromos kábel állapotát rendszeresen ellenőrizzük. Amennyiben mosogató vagy padlóösszefolyó dugulás alakult ki Budapesti vagy Pest megyei otthonában biztosan tudnak segíteni Budapesti duguláselhárító szakembereink.

5/5 - (1 vote)
A duguláselhárítás telefonszáma