A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás Szob

Duguláselhárítás Szob területén és a környező településeken. Lefolyótisztítás szakszerűen, modern gépekkel, kedvező áron,  falbontás nélkül  Szobon.  Fertőtlenítés és dugulások megszüntetése Szob területén.

Amiben számíthat ránk: Csatornamosatás, womás dugulás megszüntetés. Fix áras szolgáltatásokat nyújtunk, rejtett költségek nélkül. Garanciát vállalunk az elvégzett munkára, kizárólag bontás nélküli megoldásokat alkalmazunk, tiszta munkavégzéssel. Igény esetén, vízvezeték szerelő szakember bevonása is lehetséges. Nagycsaládosoknak, nyugdíjasoknak és diákoknak árkedvezményt biztosítunk a munkadíjból.

Womás dugulás elhárítás Szob

Miért érdemes minket választania ?

Kollégáink több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.
A legkorszerűbb duguláselhárító gépparkkal rendelkezünk.
Pontosan, a megbeszélt időpontban érkezünk.
A megbeszélt áron oldjuk meg a problémát.
Kizárólag bontás nélkül dolgozunk.
Igény esetén vízvezeték szerelő szakembert is biztosítunk

És egy pár hasznos tipp, hogy megelőzzük a dugulásokat:

1. Bőséges meleg víz használat és kevés mosogatószer felhasználás.
2. Inkább folyékony mosószert használjunk a mosogatógépben, mint tablettát.
3. Kézmosó és mosogató szifonunkat, legalább fél évente takarítsuk ki.
4. A WC. dugulások kialakulásánál jelentős tényező a víztakarékos tartály.
5. A műanyag lefolyószűrők használata, csak hajmosásnál indokolt.

Amiben segíthetünk:
Családi házak és társasházak, lefolyórendszerében fellépő alkalmi, vagy visszatérő jellegű dugulások megszüntetésében.  Legyen az kültéren vagy beltérben.

Beltérben:
Eldugult WC-k, mosdók, mosogatók, fürdőkádak, zuhanyzók, padlóösszefolyók, klímavezetékek dugulásának megszüntetését vállaljuk.

Kültérben:
Esővezetékek, udvari folyókák, garázs összefolyók, aknák és strang vezetékek tisztítását vállaljuk. Igény esetén gyökértelenítést is vállalunk.

Mitől dugulhatott el a lefolyó?
Kellemetlen azzal szembesülni, hogy zuhanyzás után bokáig állunk a vízben, a kézmosáshoz vagy mosogatáshoz használt víz nem folyik le, a legkellemetlenebb pedig, ha a vécét lehúzva nem járunk sikerrel. A lefolyó eldugulását valamilyen a csőbe került szennyeződés okozza. A konyha esetében ez a szennyeződés általában ételmaradék vagy mosogatószer-maradvány, a vécében egy beleesett oda nem illő tárgy (például egy gyerekjáték), a kádban pedig hajszálak, köröm- vagy bőrdarabkák, illetve a tusfürdő vagy a szappan maradványai.

A mosogatógép csövében is keletkezhet dugulás: a ruhák zsebében maradt zsebkendő vagy egy leszakadó gomb eltömítheti a lefolyót. A vízkő is okozhat dugulást, ha azt nem távolítjuk el rendszeresen. Ha tudja, pontosan mitől dugult el a cső, ezt közölje a szakemberrel is, amikor felhívja, ugyanis így könnyebb megbecsülnie a probléma elhárításának költségeit és az ahhoz szükséges időt.

5/5 - (2 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma