Duguláselhárítás Miskolc

Duguláselhárítás Miskolc és Borsod megye területén – csővezeték kamerázás – Radiátorok cseréje akár fagyasztással is – Csőtörés – hibaelhárítás – Vízvezeték szerelés – felújítás – Szaniterek cseréje – felszerelése – Fürdőszoba felújítás – átalakítás ( igény szerint burkolással is).
Telefon: +36 (20) 362-3611, +36 (20) 975-8024
Web: https://dugulas-doktor.hu

Duguláselhárítás Miskolc

  • Beltéri lefolyók és csatornarendszerek szakszerű tisztítása.
  • Kültéri csatorna hálózatok tisztítása.
  • Esővíz elvezető rendszerek duguláselhárítása.
  • Hibamegállapítások és szakvélemények kiállítása.
  • Lefolyótisztítás a legmodernebb duguláselhárító gépekkel.

Mi okozza a dugulásokat?
Főként a szerkezeti hibák a felelősek (vékonyka csövek, rossz lejtések, hanyag illesztések, kontrás kötések), másodsorban a kevés víz és meleg víz felhasználás, ami túlzott mosogató és mosószer felhasználással párosul. És utoljára az idegen tárgyak a WC. vezetékében, úgymint: ételmaradék, toalett kacsa, intimbetét, nedves törlőkendő, gyerekjáték, macskaalom, stb.

Milyen eszközökkel dolgoznak a duguláselhárító szakemberek ?
Ipari kivitelű kézi spirállal, szívó-nyomó pumpával, motoros csőtisztító berendezéssel, hordozható nagynyomású, kompresszoros mosatóval, Woma rendszerű csatornamosató teherautóval, csatorna kamerával, stb. Minden esetben a megismert probléma határozza meg az bevethető technikát.

Előzze meg a dugulás kialakulását:
A konyhai mosogató lefolyó rendszerébe öntsünk havonta fazék forróvizet. Nagyobb mennyiségű olajat vagy zsiradékot semmiképpen ne a mosogatóba öntsük. Mosogató gépünkbe felváltva használjuk a tablettát és a folyékony mosogatószert. A hosszú szőrű házi kedvenceink szőrzetét még a fürdés előtt alaposan keféljük ki. Padlóösszefolyónkat 3 havonta tisztítsuk ki,  mosogatón szifonját 6 havonta. A WC. nem szemetes, ezéer soha ne dobjunk bele semmit.

Mosdó dugulása a falban

A fürdőszobai mosdó idővel rengeteg szennyeződést gyűjt össze, kezdve a hajcsomóktól egészen a szappanlerakódásokig. Ezek a szennyeződések megakadhatnak és letapadhatnak közvetlenül a lefolyó alatt, de gyakran előfordul, hogy a cső későbbi, falban lévő szakaszában okoznak dugulásokat.
Ennek a problémának az elhárítására az egyetlen módszer a spirál, vagyis a csőgörény használata. Ez a praktikus kis eszköz vagy szétzúzza vagy kihúzza a szennyeződéseket a csövekből és különösebb kézügyességet sem igényel.

Első lépésként szereljük szét a mosdó alatti szifont, alá tegyünk egy vödröt, ami az összegyűlt vizet felfogja. A csőgörényt vezessük be a falba, ameddig csak tudjuk, majd az óramutató járásával ellentétes irányba forgatva húzzuk vissza. A spirál kaparófején megragadt szennyeződéseket távolítsuk el, majd ismételjük meg újra az egész műveletet.

Ha befelé mozgatva a spirált ellenállást tapasztalunk, tekerjük visszafelé, majd újra próbáljuk meg előre juttatni, egészen addig, míg az akadály el nem hárul. Ha sikeresen megszüntettük a dugulást, bőven öblítsük át a csöveket forró vízzel, ami a megmaradt lerakódásokat is kimossa a csövekből.

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében, fix áron a legolcsóbban. Mosogató, WC, összefolyó, kézmosó, fürdőkád és zuhany profi, gépes dugulás megszüntetése gyorsan, tisztán, 30 nap garanciával. Kizárólag bontás nélkül dolgozunk, hétvégén is. Az oldalon sok tippet és tanácsot olvashat, hogyan szüntetheti meg otthonában a dugulást házilag.

5/5 - (5 votes)