WC ültető gumi

A duguláselhárítás telefonszáma

WC ültető gumi
Egyre többször merül fel a lakásokban, hogy büdös van a fürdőszobában, mely gyakran a WC csésze környékéről jön. A leggyakoribb probléma a WC ültető gumi hiánya, sérülése vagy szakszerűtlen beszerelése, amit sokszor az elviselhetetlen csatornaszag kísér. A szerelők, akik nem rendelkeznek kellő tapasztalattal az ültetőgumi és lefolyóvezeték összeillesztését pontatlanul végzik, mely aztán beszűkült keresztmetszetet, esetleg szivárgásokat vagy kellemetlen illatok terjedését is kiválthatja.

A gumira a szivárgás, és szagmentes illeszkedéshez szükséges.  Azt már nem is említeni,  ha kihagyják ezt a fontos alkatrészt és a csésze körbe  sziloplasztozásával  pótolnák  a hiányát. Egy helytelenül beépített alsó kifolyású WC pedig számtalan kellemetlenséget okozhat használója számára, melynek egyik leggyakoribb következménye a dugulások kialakulása a csésze kifolyónál, ugyanis a toalett beszerelése után rejtve marad a probléma okozója,  a szűkület ( a sérül, deformált ) ültető gumi.

Eldeformálódott WC. ültetőgumi – folyamatos dugulások okozója.

Torz, deformálódott ültető gumi – azonnali cserére szorult.

Találkoztunk  már összenyomorodott ültető gumival, vagy a túlságosan rövidre vágott darabbal. Ilyen esetben a folyamatos dezodorálás meg pumpálás, természetesen nem hatékony megoldás. Érdemes képzett VÍZSZERELŐ SZAKEMBERHEZ fordulni, (vízvezeték szerelő) aki hosszútávú megoldást tud biztosítani.

Egyenes és excentrikus ültető gumi
Excentrikus és egyenes WC. ültető gumi

A WC ültető gumik legnépszerűbb típusai az egyenes és az excentrikus változatok, melyek az elvétett WC kiállást is tudják korrigálni általában 5 cm-es hatókörön belül. Az ültető gumik helytelen alkalmazásának legfőbb gondja, hogy a dugulás kialakulásakor nem képes a tökéletes tömítésre,  a rosszul beszerelt ( rövidre vágott, deformált) amit a WC alól kiszivárgó szennyvíz és kellemetlen szag is jelez.

Deformált ültetőgumi
Deformált ültetőgumi

Tehát egy jól lerakott alsó kifolyású WC csészéhez nem szükséges sziloplaszt vagy cementezés, hanem elég egy ültetőgumi,  mely hermetikus zárást biztosít és két csavar a csésze stabil rögzítéséhez.

>>>>  WC. CSÉSZE LERAKÁSA

Duguláselhárítás és WOMA csatornatisztítás – Budapesten – 1 órán belül – Belváros, Zugló, Rákospalotán, Újpest,  Szentmihály,  Angyalföld,  Buda,  –  valamint a I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. kerületben.  A XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben és Pest megye területén is 2 órán belül megjelennek szakembereink.  Non-stop ügyfélszolgálat.  Mosogató,  mosdó,  padlóösszefolyó,  zuhanytálca, WC, fürdőkád dugulás elhárítás, szakszerűen, azonnal, garanciával. Womás csatornamosatás Pest megyében. Duguláselhárítás bontás nélkül, fix áron Budapesten és Pest megyében.

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében, fix áron a legolcsóbban. Tippek és tanácsok, hogyan szüntessük meg otthonunkban a dugulást házilag.

4/5 - (12 votes)