A duguláselhárítás telefonszáma

WC. duguláselhárítás vegyszerrel

A WC. eldugulásának okai:
Gyakori ok a dugulásra a különféle idegen tárgyak bekerülése a WC. csészébe, úgy mint: WC. illatosító, macskaalom, tampon, törlőkendő, intim betét, játékok, ételmaradékok. Az elöregedett WC. csésze is sokszor lehet okozója a fellépő dugulásnak, tehát a WC. csésze garatja és a kifolyója is nagyon el van már szűkülve a több évtized alatt lerakódott vízkőtől, így sokkal gyakrabban fenn akadnak a dolgok. Végül a nagyfokú víztakarékosságnak is előbb-utóbb dugulás lesz a következménye, mivel nincs meg a megfelelő öblítő víz mennyiség ami elmossa a kommunális szennyvizet. Ezért érdemes a víztakarékos WC. tartályok használata mellett is gyakran egy nagy vödör vízzel átöblíteni a rendszert.

Jó tanácsok hogy ne alakuljon ki dugulás a WC. csészébe:
A WC. nem szemetes, ezért semmit ne dobáljunk bele. WC. illatosítóból a korongos öntapadós fajtát használjuk és ne az akasztófüles műanyagot. Havonta érdemes vízkőoldót önteni a csészébe, hogy a lerakódásokat feloldja. A WC. lehúzásnál ne akarjunk mindig spórolni, naponta legalább egyszer adjunk egy nagyobb mennyiségű vizet a WC. csészének.

WC. dugulás esetén ne költsünk vegyszerekre, mert kidobott pénz!

WC. duguláselhárítás házilag, esetleg vegyszerrel?
Ha lenne ilyen duguláselhárító vegyszer akkor lehetne kapni az üzletekben vagy az interneten. De nincs ilyen vegyszer. Csak gondoljunk bele, ugyan melyik vegyszer oldaná a macskaalmot, a toalettkacsát, a tampont vagy az intim betétet. Arról már ne is beszéljünk, ha a csatorna hálózat távolabbi pontján keletkezett a dugulás akkor hogyan is juthatna el oda a vegyszer, hiszen a csőben áll a víz! Tehát ha már kialakult egy komoly dugulás a WC. csészében vagy távolabb a csatorna hálózatban, akkor teljesen felesleges vegyszerekre költeni, mert biztosan nem fognak segíteni.

És egy videó valami hasonló dologról:

Duguláselhárítás Pest megye kiemelt területein:
Konyhai (mosogató), fürdőszobai (WC., fürdőkád, zuhanytálca, mosdókagyló, padló összefolyó, piszoár) és kültéri (szennyvízakna, alapvezeték, tisztítóakna) dugulásának megszüntetését vállaljuk az alábbi Pest megyei településeken: Budakalász, Budakeszi, Budaörs, DunakesziEcser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Isaszeg, Kerepes, Kistarcsa, Leányfalu, Maglód, Monor, Mogyoród, Nagytarcsa, Pécel, Pilis, Pilisvörösvár, Pomáz, Szentendre, Szada, Sződ, Telki, Üllő, Vác, Vecsés, Veresegyház.

Budapest · Fix árak · Házilag · Szótár

5/5 - (2 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma