A duguláselhárítás telefonszáma

WC. duguláselhárítás pumpa nélkül, hogyan?

WC. duguláselhárítás pumpa nélkül, hogyan?

A WC. soha nem dugul el magától, hiszen a csésze és az alatta lévő lefolyócső is komoly átmérővel rendelkezik. Minden WC. dugulás az emberi figyelmetlenség, a folyamatos víz spórolás vagy a matuzsálemi kort megért WC. csésze következménye lesz. Ha már kialakult a dugulás azon érdemes elgondolkoznunk, hogy mi okozhatta a dugulás? A Sok WC. papír, rongy, ételmaradék, belepottyant WC. illatosító.

Gondolom Ön azért keresett a WC. pumpa nélküli duguláselhárításra, mert már túl van a WC. pumpás próbálkozáson vagy épen nincs otthon pumpája. És most lássuk a csodát, van megoldás és jobb mint a WC. pumpa. A hosszú nyelű felmosó. A lényeg, hogy a klasszikus kerek fejű, bolyhos típus legyen. A hosszú nyéllel óriási löketet tudunk adni a dugulásnak. Hogyan alkalmazzuk? Hát…lesz egy kis felfröccsenés ezért ne a legjobb ruhánkban álljunk neki a duguláselhárításnak. Próbáljuk a csésze lefolyójának az aljára bedugni a felmosó fejet, majd dinamikusan kezdünk el pumpálni. Az esetek túlnyomó részében sikerrel fogunk járni. Természetesen, ha valami rafinált tárgy eset a csészébe és keresztbe állt akkor sajnos mesterre lesz szükségünk.

És itt van egy-két videó valami hasonlóról – ezeket találtam a YouTube-on.

Duguláselhárítás és vízvezeték szerelés fix áron, gyorsan, olcsón Budapest és Pest megye területén. Duguláselhárító szakembereink hétvégén és ünnep napokon is dolgoznak. Miden duguláselhárításra 1 hónap garanciát vállalunk.

Amennyiben nem sikerült a dugulást elhárítani házilag, akkor hívja duguláselhárító szakembereinket.

Milyen szolgáltatásokat nyújtanak szakembereink Budapesten

1. Spirálos duguláselhárítás és magasnyomású vizes mosatás
2. Vízvezeték szerelés
3. Fertőtlenítés
4. Fűtésszerelés
5. Kamerás csatorna vizsgálat

Kiemelt helyek ahol duguláselhárító szakembereink még dolgoznak:
Duguláselhárítás XVIII. kerület
Duguláselhárítás XIX. kerület
Duguláselhárítás XXIII. kerület
Duguláselhárítás Szentendre
Duguláselhárítás Kistarcsa

5/5 - (2 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma