WC. duguláselhárítás pumpa nélkül

WC. duguláselhárítás pumpa nélkül
A WC. soha nem dugul el magától, hiszen a csésze és az alatta lévő lefolyócső is komoly átmérővel rendelkezik. Minden WC. dugulás az emberi figyelmetlenség, a folyamatos víz spórolás vagy a matuzsálemi kort megért WC. csésze következménye lesz. Ha már kialakult a dugulás azon érdemes elgondolkoznunk, hogy mi okozhatta a dugulás? A Sok WC. papír, rongy, ételmaradék, belepottyant WC. illatosító.

Gondolom Ön azért keresett a WC. pumpa nélküli duguláselhárításra, mert már túl van a WC. pumpás próbálkozáson vagy épen nincs otthon pumpája. És most lássuk a csodát, van megoldás és jobb mint a WC. pumpa. A hosszú nyelű felmosó. A lényeg, hogy a klasszikus kerek fejű, bolyhos típus legyen. A hosszú nyéllel óriási löketet tudunk adni a dugulásnak. Hogyan alkalmazzuk? Hát…lesz egy kis felfröccsenés ezért ne a legjobb ruhánkban álljunk neki a duguláselhárításnak. Próbáljuk a csésze lefolyójának az aljára bedugni a felmosó fejet, majd dinamikusan kezdünk el pumpálni. Az esetek túlnyomó részében sikerrel fogunk járni. Természetesen, ha valami rafinált tárgy eset a csészébe és keresztbe állt akkor sajnos mesterre lesz szükségünk.

És egy videó valami hasonlóról, ezt találtam a YouTube-on.

Duguláselhárítás és vízvezetékszerelés fix áron, gyorsan, olcsón Budapest és Pest megye területén. Duguláselhárító szakembereink hétvégén és ünnep napokon is dolgoznak. Miden duguláselhárításra 1 hónap garanciát vállalunk.

Milyen szolgáltatásokat nyújtanak szakembereink Budapesten
1. Spirálos duguláselhárítás és magasnyomású vizes mosatás
2. Vízvezeték szerelés
3. Fertőtlenítés
4. Fűtésszerelés
5. Kamerás csatorna vizsgálat

WC. duguláselhárítás pumpa nélkül
1 5 100%