A duguláselhárítás telefonszáma

Vix lefolyótisztító granulátum

Vix lefolyótisztító granulátum
A Vix lefolyótisztító granulátum az egyik legnépszerűbb szer a háziasszonyok körében, hiszen a lefolyók és szifonok tisztítására és dugulások elhárítására is egyaránt alkalmas, hatékony megoldást kínál kedvező áron. A különféle szifonok, lefolyók beszűkült nyílásait, dugulásait megszünteti, fellazítja és tökéletesen átjárhatóvá teszi, hogy azok újra rendeltetésszerűen tudjanak működni. A lefolyótisztítás házilagos megoldásánál, feltétlenül tartsuk be a terméken közölt biztonsági szabályokat : védőkesztyű használata, védőszemüveg használata, szellőztetés.

Vix lefolyótisztító granulátum

A Bábolna-Bio lefolyótisztító granulátuma tehát egyaránt alkalmas műanyag és fém lefolyók tisztítására is. Érdemes viszont tudni, hogy a műanyag lefolyók esetében az előírt mennyiség felét is elég a lefolyóba szórni. Az 500 grammos kiszerelésben kapható Vix lefolyótisztító granulátum kitűnően tisztítja a csöveket, ugyanis kifejezetten erős maró hatással rendelkezik, ami által a vízkövet és a makacs, zsíros szennyeződéseket is eltávolítja. Nem csak a kialakult dugulás esetében alkalmazható, megelőzésre is kiválóan alkalmas. Használata szárazra törölt felületen ajánlott, csak a szer után kell vizet önteni az adott csőbe.

A Vix lefolyótisztító granulátum extra erős és gazdaságos megoldás, így ha felüti a fejét a dugulás érdemes mindenképpen kipróbálni mielőtt még szakemberhez fordulna.

A készítmény megnevezése: VIX-B lefolyótisztító granulátum
Gyártó és forgalmazó: Bábolna Környezetbiológiai Központ Kft.
Cím: H-1107 Budapest, Szállás u. 6.
Tel.: (36-1) 432-0-400


Vészhelyzet információ: Tel: (36-1) 43-20-400; munkaidőben
OKBI ügyeleti tel: (06-80) 201-199

Sajnos abban teljesen egységes minden duguláselhárító kollégánk véleménye, hogy a A Vix lefolyótisztító granulátum és a többi hasonló összetételű vegyszer is csak a kisebb dugulások elhárításában nyújt segítséget. Amennyiben ez a vegyszeres lefolyótisztítás nem vált be keresse Pest megyében és Budapesten dolgozó duguláselhárító szakembereinket.

5/5 - (1 vote)
A duguláselhárítás telefonszáma