A duguláselhárítás telefonszáma

Szi-ti lefolyótisztító

Szi-Ti lefolyótisztító
Ma már számtalan lefolyótisztítóval lehet találkozni, viszont arra érdemes figyelni, hogy a legdrágább, legjobban reklámozott szer, nem mindig a leghatékonyabb. A Szi-Ti lefolyótisztító, duguláselhárító igazán szerény csomagolásban található, ám ennek ellenére igen erős anyagokat rejt magában, lehetővé teszi a hatékony tisztítást. Háziasszonyok elmondásából az derült ki, hogy az egyik legjobb, legolcsóbb lefolyótisztító szer a dugulások ellen a SZ-TI.

Szi-ti lefolyó tisztító
Szi-ti lefolyó tisztító

Szi-Ti lefolyótisztító granulátum

A Szi-Ti lefolyótisztító hatóanyaga 70 százalékban nátrium-hidroxid, 21 százalékban káliumklorid és 6,3 százalékban káiumnitrát. Granulátumról van szó, tehát egy lemezszerű darabos anyag, azaz kristályos por és fémforgács keveréke.

Fontos tudni, hogy a könnyűfémekkel és cinkkel érintkezve olyan gáz képződik, ami veszélyes lehet, így ezeket érdemes kerülni. A termék erősen maró hatású is, mindenképpen érdemes kesztyűt viselni alkalmazása során és különösen ügyelni arra, hogy ne kerüljön a szembe, valamint folyamatosan szellőztetni közben.

Először ajánlott száraz lefolyóba helyezni, ugyanis amint vízhez ér azonnal elkezdődik a savas reakció. Egyaránt használható fürdőkádakban, mosogatólefolyóknál, fürdőszobai csaptelepeknél, ám a wc-k duguláselhárítása esetében nem ajánlott. Már számtalan esetben bizonyított, a legtöbb háziasszony esküszik a Szi-Ti lefolyótisztítóra, ha duguláselhárításról van szó.

Kiszerelési egység: 300 gr, 600 gr, 1 kg

FIZIKAI ÉS KÉMIAI TULAJDONSÁGOK
1. Lemezszerű darabos anyag, kristályos por és alumínium forgács inhomogén keveréke
2. Színe: Fehér
3. Szag: Szagtalan
4. Oldhatóság: Vízben jól oldódik, és még nagy hígításban is erősen maró hatású.
5. Hidrogéngáz (levegővel durranógázt képez)

Felhasználás: Kád, mosogató, mosdó, szifonjainak tisztítására,
Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ)
Tel: 06 80/201-199 (díjmentesen hívható zöld szám

Amennyiben segítségre van szüksége, hívja duguláselhárító szakembereinket: duguláselhárítás Budapesten – olcsón, bontás nélkül, fix áron. Kiemelt Budapesti kerületek ahol duguláselhárítást, csatornatisztítást és vízvezeték szerelést vállalunk: IV.  VI.  X.  XVIIXVIII.  XIX.  XXIII.  kerület.

3.7/5 - (85 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma