A duguláselhárítás telefonszáma

RIDGID KJ-1590 magasnyomású csatornamosó gép

RIDGID KJ-1590 magasnyomású csatornamosó gép

Az a duguláselhárító szakember aki minőségi szerszámot vagy berendezést szeretne vásárolni, annak kiváló választás lehet a Ridgid KJ-1590 magasnyomású csatornamosó berendezése. Az 1923 alapítású Amerikai cég csak ipari minőségű termékeket gyárt. A KJ-1590 típusú csatornamosó leginkább mobilitása miatt lett népszerű. A berendezés előnyei: közvetlen a vízhálózatról nyeri a megfelelő víz utánpótlást, csendes de erős villanymotorral szerelt, akár egy szakember is képes mozgatni, ott is alkalmazható ahol a robbanó motoros típusok nem, ipari minőségű alkatrészekkel szerelve.

Ridgid KJ-1590 magasnyomású csatornamosó gép.png

Jellemzők

A RIDGID KJ-1590 magasnyomású csatornamosó gép első sorban 40 mm és 150 mm átmérővel rendelkező csatornahálózatok vízsugaras mosatására alkalmas. A berendezés által előállított víznyomás kiválóan alkalmas csapadékvíz vezetékek és szennyvízvezetékek tisztítására. Ágak, falevelek, sóder, homok és iszaplerakódások fellazítására és kimosatására. A berendezés szivattyúja maximálisan 80 bár nyomást képes előállítani 15 liter/perc vízhozam mellett. A berendezés használata nagyon egyszerű: a hálózati vízre való csatlakoztatás után áram alá helyezhetjük. A csatorna hálózatba bevezetve a tömlőt, adjuk rá a nyomást. Az ellenáramos vízsugár magától viszi be a csatornaszakaszba a tömlőt. A RIDGID KJ-1590 II. már impulzus üzemmódban is is képes hatékonyan tisztítani.

RIDGID KJ-1590 mosó

Műszaki specifikációk:
Maximális víznyomás 80 bár
Maximális vízhozam: 15 liter/perc
Több dugattyús szivattyú
Hálózati víz csatlakozó
Névleges feszültség: 220 Volt

A duguláselhárító szakember véleménye:
Kisebb udvari dugulások és csatornalerakódások megszüntetésének sokoldalú eszköze. Ahol nem alkalmazható a robbanómotoros változat (garázsok ingatlanok belső tere) ott nagyszerű segítség társa lehet a duguláselhárító szakembereknek. Viszont a csekély vízkapacitása miatt 16 liter/perc (mivel a vízhálózatból nyeri a szükséges vizet) meg sem közelíti a komolyabb csatornamosó kocsik (WOMA) teljesítményét. A WOMA akár 100 liter/ perc és 200 bár üzemi nyomásra képes. Duguláselhárítás Budapest – garanciával – fix áron.

4/5 - (4 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma