A duguláselhárítás telefonszáma

RIDGID K60 duguláselhárító gép

RIDGID K60 duguláselhárító gép
Na ezt a duguláselhárító gépet nehéz lesz tönkretenni. Legendásan strapa bíró és megbízható berendezés. A RIDGID már évek óta nem változtat a jól bevált recepten. A berendezés alkalmas profi duguláselhárító szakemberek és kiegészítő tevékenységet végző vízvezeték szerelők számára is szinte minden lefolyórendszer tisztítására ami egy ingatlanban fellelhető.

Rigid K60 duguláselhárítógép

A RIDGID K60 duguláselhárító gép első sorban az általános 32 mm és 150 mm átmérőjű csőszakaszok tisztítására alkalmas. Viszonylag kis méretű, praktikus keretes védelemmel van ellátva. Nyomatékos és forgásirányváltóval felszerelt. Üzemi fordulatszáma 600 fordulat/perc. Ez a fordulatszám pont ideális a nyomatékhoz és a dugulások elhárításához. A 16 mm spirálokkal, 32 mm, 40 mm, 50 mm, 63 mm csatornaszakaszok válnak tisztíthatóvá, maximálisan 38 méter munkahosszban. A 22 mm spirálok segítségével az 50 mm, 63 mm, 110 mm, 125 mm és 150 mm átmérőjű csőhálózatok tisztítása válik lehetővé. Itt a maximális munkahossz 48 méter. A berendezés tisztítása és kuplung rendszerhez való hozzáférés rendkívül egyszerű, mert csak kettő darab csavart kell eltávolítani.

Fontosabb műszaki adatok:
Javasolt csatorna átmérő: 32-150 mm
Befogás: 16 mm spirál és 22 mm spirál
Maximális munkahossz: 38 méter a 16 mm spiráloknál, 46 méter a 22 mm spiráloknál.
Opcionális adapter: nem rendelhető
Névleges feszültség: 220-230 V
Motor fordulat szám: 600 fordulat/perc
Motorteljesítmény: 700 Watt
Gép súly: 19.5 kg

Tartozékok:
K-60 csőtisztítógép
hátsó spirál megvezető cső
tisztító kesztyű
kezelői kézikönyv
5 db. 22 mm spirál
5 db 15 mm spirál
egyenes fúró
tölcséres fúró
gyökérvágó fej
spirál visszanyerő fej
fűrészfogú fúró
zsírvágó fúró
szerszámdoboz
spirál szerelő kulcs

Tapasztalatok a duguláselhárító szakembertől:
Jól hordozható, csendes járás, ideális munkahossz méret, optimális nyomaték, kiváló minőség jellemzi a RIDGID K60 duguláselhárító gépet. Kettő az egyben típus, tehát egy gép két spirálmérettel is tud dolgozni. A spirál befogását egyszerűen a tokmány átállításával lehet szabályozni, ehhez nem kell az egész gépet szétszedni.

Ridgid duguláselhárító gép
Ridgid duguláselhárító gép

Duguláselhárítás Pest megye kiemelt területein:
Konyhai (mosogató), fürdőszobai (WC., fürdőkád, zuhanytálca, mosdókagyló, padló összefolyó, piszoár) és kültéri (szennyvízakna, alapvezeték, tisztítóakna) dugulásának megszüntetését vállaljuk az alábbi Pest megyei településeken: Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Dunakeszi, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Isaszeg, Kerepes, Kistarcsa, Leányfalu, Maglód, Monor, Mogyoród, Nagytarcsa, Pécel, Pilis, Pilisvörösvár, Pomáz, Szentendre, Szada, Sződ, Telki, Üllő, Vác, Vecsés, Veresegyház.

Budapest · Fix árak · Házilag · Szótár

Ez egy profi Ridgid duguláselhárító gép
Ez egy profi Ridgid duguláselhárító gép

Duguláselhárítás Budapest – garanciával – fix áron

5/5 - (4 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma