A duguláselhárítás telefonszáma

RIDGID CA 300 csatorna kamera

RIDGID CA 300 csatorna kamera
10 méter maximális vizsgálati hosszúság. Ideális csatorna átmérő 30 mm és 100 mm átmérő között. Rendkívül flexibilis kamera fej. A 40 mm derékszögű lefolyókban is gond nélkül fordul el. Az akkumulátor feltöltöttségének függvényében, akár 1 órás üzem idő is lehetséges. Kiváló színes optika és a fényviszonyok függvényében szabályozható fényerejű LED világítás a kamera fejben. A 22 mm átmérőjű kamera fej nagyon strapabíró és teljesen vízálló. A CA-300-hoz 2 db akkumulátort mellékelünk. Üzemidő 50 -60 perc egy töltéssel, teljes fényerőnél. Alaptartozék a 2 darab lítium ionos akkumulátor.

RIDGID CA 300 csatorna kamera segítségével nem csak betekintést nyerhetünk a csatornahálózat belsejébe, hanem dokumentálhatóak a látottak is. Az eszköz képes fotókat készíteni és videófelvételt is. Igaz, hogy a belső memória csak 235 MB, de tetszőleges méretű SD kártya is csatlakoztatható a kézi egységbe.  A képernyő rendkívül kontrasztos és nagy fényerejű. Extra szolgáltatás a  képforgatás és a digitális zoom funkció is. A cserélhető 3,7 V-os Li-Ion akkumulátorok mellett természetesen hálózati adapterről is üzemel a csatornakamera. Érdekessége ennek a könnyen hordozható csatornakamerának is, hogy az ipar számtalan helyén használható, ahol valamilyen zárt csőhálózat vizsgálata válik szükségessé. (telekommunikációs csőhálózatok, ivóvíz és csatorna rendszerek, kémények és szellőző járatok)

Műszaki adatok:
Kijelző: színes TFT kijelző – 320 x 240 pixeles felbontás
Kamerafej: 22 mm alumínium fejátmérő
Világítás: 4 db állítható fényerejű LED
Kábel elérése: 10 m , de opcionálisan rövidíthető vagy bővíthető
Kép rögzítés: JPG – 640 x 480 felbontás
Videó rögzítés: AVI – 320 x 240 felbontás
Külső memória: 4 GB SD kártya mellékelve az eszközhöz, de bővíthető
Áramforrás: 3.7V Li-ion akkumulátor vagy hálózatról

A duguláselhárító szakember véleménye:
Ezzel a típusú kamerával még nem dolgoztunk, de a RIDGID vállalat más termékeit jól ismerjük. Az eszköznek relatív magas ára van, de ezért egy prémium minőségű csatornakamerát kap a szakember. Mint minden csatorna kamera ez az eszköz is alkalmas a csatornahálózatok, kémények és szellőzőrendszerek optikai vizsgálatára.

Duguláselhárítás Budapest – garanciával – fix áron

5/5 - (2 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma