» » RIDGID CA 300 csatorna kamera

RIDGID CA 300 csatorna kamera

A duguláselhárítás telefonszáma

RIDGID CA 300 csatorna kamera
10 méter maximális vizsgálati hosszúság. Ideális csatorna átmérő 30 mm és 100 mm átmérő között. Rendkívül flexibilis kamera fej. A 40 mm derékszögű lefolyókban is gond nélkül fordul el. Az akkumulátor feltöltöttségének függvényében, akár 1 órás üzem idő is lehetséges. Kiváló színes optika és a fényviszonyok függvényében szabályozható fényerejű LED világítás a kamera fejben. A 22 mm átmérőjű kamera fej nagyon strapabíró és teljesen vízálló. A CA-300-hoz 2 db akkumulátort mellékelünk. Üzemidő 50 -60 perc egy töltéssel, teljes fényerőnél. Alaptartozék a 2 darab lítium ionos akkumulátor.

RIDGID CA 300 csatorna kamera segítségével nem csak betekintést nyerhetünk a csatornahálózat belsejébe, hanem dokumentálhatóak a látottak is. Az eszköz képes fotókat készíteni és videófelvételt is. Igaz, hogy a belső memória csak 235 MB, de tetszőleges méretű SD kártya is csatlakoztatható a kézi egységbe.  A képernyő rendkívül kontrasztos és nagy fényerejű. Extra szolgáltatás a  képforgatás és a digitális zoom funkció is. A cserélhető 3,7 V-os Li-Ion akkumulátorok mellett természetesen hálózati adapterről is üzemel a csatornakamera. Érdekessége ennek a könnyen hordozható csatornakamerának is, hogy az ipar számtalan helyén használható, ahol valamilyen zárt csőhálózat vizsgálata válik szükségessé. (telekommunikációs csőhálózatok, ivóvíz és csatorna rendszerek, kémények és szellőző járatok)

Műszaki adatok:
Kijelző: színes TFT kijelző – 320 x 240 pixeles felbontás
Kamerafej: 22 mm alumínium fejátmérő
Világítás: 4 db állítható fényerejű LED
Kábel elérése: 10 m , de opcionálisan rövidíthető vagy bővíthető
Kép rögzítés: JPG – 640 x 480 felbontás
Videó rögzítés: AVI – 320 x 240 felbontás
Külső memória: 4 GB SD kártya mellékelve az eszközhöz, de bővíthető
Áramforrás: 3.7V Li-ion akkumulátor vagy hálózatról

A duguláselhárító szakember véleménye:
Ezzel a típusú kamerával még nem dolgoztunk, de a RIDGID vállalat más termékeit jól ismerjük. Az eszköznek relatív magas ára van, de ezért egy prémium minőségű csatornakamerát kap a szakember. Mint minden csatorna kamera ez az eszköz is alkalmas a kémények és szellőzőrendszerek optikai vizsgálatára.

A duguláselhárítás telefonszáma