A duguláselhárítás telefonszáma

Rems Cobra 22 duguláselhárító gép

Rems Cobra 22 duguláselhárító gép
Sok duguláselhárító szakember kedvenc gépe ez. Hogy miért? Talán a legerősebb szerkezet a versenytársak között. A gyártó szerint akár 70 folyóméter spirált is képes mozgatni az erős motor. Amiért még nagy kedvenc a szakemberek körében az, hogy könnyű a karbantartása, mert a kuplung és a spirál szorító pofák a gépe kívül helyezkednek el. ezért nem szükséges a gépet szétszedni a kisebb karbantartásokhoz.

Maga a duguláselhárító gép rendkívül masszív, robusztus. A burkolata is elég rugalmas műanyagból készült és jól bírja a megpróbáltatásokat, nem törik, nem reped. Ebben az ipari kategóriában már szinte magától értetődik, hogy több méretű duguláselhárító spirál befogására is alkalmas. Közvetlenül a 22 mm és 16 mm spirálokat. A gyári adapter segítségével a 8 mm és 10 mm spirálokat is használhatjuk.

Fontosabb műszaki adatok:
Javasolt csatorna átmérő: 20-150 mm
Közvetlen befogás: 16 mm és 22 mm spirál
Maximális spirálhossz: 70 méter a 22 mm spirálból
Opcionális tartozék: adapter a vékonyabb spirálok befogadására (8-10mm)
Névleges feszültség: 220-230 V
Motor fordulatszám: 740/perc
Gép súly: 19 kg

Érdekes megoldás a spirál befogó és meghajtó szerkezet, ami a gépen kívül helyezkedik el, így a motor és a belső 100%-ig védett a víztől és a szennyeződéstől. A versenytársak gépéhez képest magasabb fordulat számon hajtja meg a spirálokat. A gyártó szerint, így kisebb nyomaték mellett is hatásosabb a csőtisztítás folyamata. Ez a plusz fordulatszám nagyon jól jöhet a gyökérvágás folyamatában. A gép test talpán jókora gumi tuskók lettek felszerelve, a rázkódás mentes működés érdekében.

És egy videó a nagy testvérről (Rems Cobra 32) munka közben:

A duguláselhárító szakember véleménye:
A 22 mm spirálokból akár 70 méter is összecsatlakoztatható, a 16 mm spirálokkal pedig 40 méter. Azonban ez a munkahossz komoly dugulás esetén már túl sok. Ideális esetben a 22 spirállal 40 méter a 16 mm spirállal 25 méter csatornaszakaszt lehet hatékonyat tisztítani. Az a szakember aki megvásárolja a komplett szettet ( 5 db 2.3 méteres 16 mm átmérővel, spirál, 5 db 4.5 méteres 22 mm spirál, vezetőcső, különböző fejek ) egy nagyon komoly ipari minőségű gép tulajdonosává válik. Így ezzel a berendezéssel már vállalkozást lehet kezdeni. Azonban feltétlen javasolt az adapter megvásárlása is, így lehetővé válik a mosdó lefolyó vezetékek tisztítása is a 32 mm csőszakaszokon. Egyes kollégáink személyes kedvence ez a berendezés a nagy nyomatéka és a hiba mentes működése miatt.

Duguláselhárítás Budapest – garanciával – fix áron

5/5 - (2 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma