A duguláselhárítás telefonszáma

Rems Camsys 30 H csatorna kamera

Rems Camsys 30 H csatorna kamera
Igazi prémium minőségű termék. A gyártó gondoskodott, hogy könnyen szállítható és könnyű csatornakamerát adjon a felhasználó szakember kezébe. Kis méret ellenére a tudása professzionális. A Rems Camsys 30 H csatorna kamera alkalmas mindenféle lefolyócső, ipari cső, kémény, szellőzőjárat optikai vizsgálatára. Természetesen rendelkezik méterszámlálóval és a kapott képet videók formájában is elmenti az SD kártyára. Hosszan élettartamú beépített akkumulátorának köszönhetően terepen is kiválóan használható.

Rems Camsys Rems Camsys 30 H csatorna kamera

Műszaki specifikációk:
40mm és 150 mm közötti átmérővel rendelkező csőszakaszok vizsgálatára alkalmas.
SD kártyás dokumentáció a felvételekről, kép és videó formátumban
Dátum és idő rögzítése a felvételen
A fejegység mérsékelten vízálló és ütésálló
Integrált 2,5 Ah akkumulátor
30 m berudaló kábel

Mikor használják a csatornakamerát a szakemberek?
Új csatorna szakasz átadása előtt, nagyobb csatorna felújítás után, folyamatosan visszatérő dugulások felderítésére, csatorna törések és sérülések dokumentálásánál, gyökérbenövések felderítésére. Különböző légtechnikai és telekommunikációs csőhálózatok vizsgálatánál. A csatorna kamerázás rendkívül gyors, tiszta és jól dokumentálható (videó felvétel készítés, fénykép készítés). Szennyvízhálózatoknál a kamerás csatornavizsgálatnak csak akkor van értelme, ha már átmosatták a csatornát. A szennyes lével teli, eldugult vezetékben nem végezhető szakszerű csatornakamerázás.

Rems Camsys Rems Camsys 30 H csatorna kameraA Rems CamSys H30 már beépített hangfelvevővel is rendelkezik, így a későbbiekbe a hang alapú dokumentáció is visszahallgatható. A Micr SD kártyás és az USB kimenet garantálja a kompatibilis adathordozók csatlakoztatását. Így a későbbiekben számítógépre is átmásolhatók a rögzített képek és videók. Vállalkozásunk szakemberei rendelkeznek Rems és Rothenberger csatornakamerával. Keressen bizalommal bennünket amennyiben dugulás alakult ki Budapesti ingatlanában. Helyi (Budapesten) szakembereink profi módon tárják fel a dugulás okát, majd a későbbiekben gondoskodnak annak szakszerű megszűnteréséről.

5/5 - (3 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma