Rejtélyes méterárak

A duguláselhárítás telefonszáma

Rejtélyes méterárak

Magam is megdöbbenek egyik-másik duguláselhárító „szakemberek” leleményességén. Természetesen a leleményesség itt egyenlő a pofátlansággal. Budapesten a XI. kerületbe kellett megjelennünk egy mosogató dugulást megszüntetni. A Fehérvári úton lévő egyik panellakás tulajdonosa hívott fel miket, hogy segítsünk rajta mert nagyon el van keseredve.

Pár nappal korábban

Már volt kint egy duguláselhárító csapat, de újra dugulás lépett fel a konyhai mosogatóba. Kérdezem, hogy garanciát nem vállaltak az előző duguláselhárítók a munkájukra? A válasz az volt, hogy nem akarta őket újra kihívni, mert borzalmasan drágák voltak és munkára sem vállaltak garanciát.

A lakás a 4. emeleten volt, klasszikus elrendezésű vizesblokkokkal. Középen a WC., bal oldalt a fürdőszoba, jobb oldalt a konyha. Ennél az elrendezésnél minden esetben a WC. csésze mögött futó strang vezetékre van rákötve a lakás összes lefolyóvezetéke. Neki is kezdtem duguláselhárításnak, nagyon gyorsan megvoltam vele, mert a WC.-ben lévő ejtő vezeték a konyhától mindösszesen 1 méterre volt, tehát ezt az 1 méteres szakaszt kellett alaposan kitakarítani.

Miután végeztünk

Takarítás és összepakolás után azért csak megkérdezte, mert izgatta a fantáziámat, hogy milyen összeget számolt fel az előző csapat? Hát, majdnem elestem … állítólag 15 métert kellett spirálozni és 40 ezer forintot kértek el. Mondom, a 15 méter bedugott spirállal már az utcán járhattak és így sem sikerült nekik a csőtisztítás? Most harmadából megúszta a hölgy és évekig nem lesz gond a konyhai lefolyóval. Tanulság: minden munkára több helyről is kérjünk árajánlatot.

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyébenfix áron, garanciával.

5/5 - (4 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma