A duguláselhárítás telefonszáma

Profi duguláselhárítás Budapesten

Milyen is egy profi duguláselhárító szakember?

A legfontosabb, hogy több év gyakorlattal rendelkezik, ezen kívül fontos, hogy érzéke is legyen a szakmához. Általánosságban elmondható, hogy az épületgépészet valamely területéről (vízvezeték szerelő, gázkészülék szerelő, központi fűtés szerelő, stb…) származnak a legelhívatottabb duguláselhárító szakemberek. Ezen kívül a profi duguláselhárító szakembert az különbözteti meg az átlag ezermestertől, hogy a szerszámai és berendezései ( duguláselhárító gép és spirálok, több teljesítményben és méretben, magasnyomású csatorna mosó, helymeghatározó, csatorna kamera, nagy teljesítményű vákuumos pumpa, stb…) profi minőséget képviselnek.

Duguláselhárítás Budapest
Duguláselhárítás Budapest

Profi duguláselhárító eszközök

Ezek az eszközök sajnos rendkívül drágák, ezért csak a szakma iránt elkötelezett, hosszútávra tervező szakemberek vásárolják meg. Csak a példa kedvéért: míg egy barkács áruházban kapható kézi csőgörény 2-3 ezer forint, addig egy szakember ipari csőgörénye 500 ezer forint is lehet. A csatorna mosó berendezések és csatorna mosó kocsik (WOMA) áráról már ne is beszéljünk, mert még egy  mobil csatornamosó eszköz is 2 millió forintba kerülhet. A WOMA kocsi pedig akár 50 millió forint is lehet.

Duguláselhárítás Budapest
Duguláselhárítás Budapest

Hogyan dolgozik egy profi szakember?

Fontos még megjegyezni, hogy egy profi duguláselhárító szakember nem jelent ki olyanokat, hogy 100% hogy bontás nélkül megoldható a dugulás elhárítása. Alaposan felméri a helyszínt és az eldugult szakaszt. A bontás általában a három esetben jön szóba. Az egyik a szakszerűtlenül megépített csatornaszakasz, ahol nem megoldható a szerszám bevezetése vagy üzemeltetése. A másik eset a beszakadt sérült csőszakasz. A harmadik eset az olyan idegen anyag vagy tárgy a csőben ami szakszerűen sem spirállal, sem víznyomással nem távolítható el. Ilyen gondot tud okozni a nagy mennyiségű bekötött építési törmelék vagy beton, esetleg csemperagasztó a csőben. Ami meg fontos lehet egy megrendelő számára: profi, informatív weboldal, telefonos segítség nyújtás, udvarias kommunikáció, pontos megérkezés, tiszta munkavégzés, előre megbeszélt árak.

Profi duguláselhárítás Budapesten
Profi duguláselhárítás Budapesten

Profi duguláselhárítás és vízvezeték szerelés – fix áron Budapesten. Duguláselhárító szakembereink hétvégén és ünnep napokon is dolgoznak. Miden munkára 1 hónap garanciát vállalunk.

A garanciáról

Fontos információk a garancia vállalásról!
A garancia vállalás csak a szakszerűen kivitelezett és sérülés mentes lefolyórendszerekre vonatkozik. Kültéri és beltéri csatorna szakaszokon elvégzett duguláselhárításnál csak akkor tudunk garanciát vállalni az elvégzett munkára, ha sérülés mentes a lefolyórendszer teljes szakasza.

Mikor nem érvényes a 30 napos garancia?
Szakszerűtlenül kiépített vagy a szabványtól eltérő, nagyon hosszú lefolyórendszereknél. Alulméretezett átmérőjű vagy sok derékszögű iránytöréssel rendelkező lefolyórendszereknél. Tisztító szemek vagy a tisztítóakna hiánya a kültéri lefolyóhálózatban, csatorna süllyedés, csatorna törés, gyökérbenövés, bekötött építőanyag maradványok. Kihangsúlyozzuk: a nedves törlőkendő használata a folyamatosan visszatérő dugulások legfőbb okozói, ilyenkor elveszik a garancia.

 

Profi duguláselhárító eszköz
Profi duguláselhárító eszköz

Milyen szolgáltatásokat nyújtanak szakembereink Budapesten:
1. Spirálos duguláselhárítás és magasnyomású vizes mosatás
2. Vízvezeték szerelés
3. Fertőtlenítés

Budapest belvárosa
Budapest belvárosa

Mindenféle dugulás (mosdó, mosogató, összefolyó, WC, zuhanyzó) elhárítása a Budapesten.
Budapesti lakásokban, irodákban, üzlethelyiségekben vállalunk csatorna hálózat tisztítást Woma csatorna mosóval és spirálos duguláselhárító géppel. Amennyiben kollégánkat megkeresi telefonon, akkor már a hiba leírását követően árajánlatot tudunk adni a munkáról. Felkészült duguláselhárító szakembereink a legmodernebb gépekkel dolgoznak. Akár azonnal indulnak a problémát megszüntetni.

Fix árakkal dolgozunk, kiszállási díjat sem számolunk fel.
És talán ami még fontos, nem számolunk fel méterárakat sem. Bármilyen átmérőjű csatorna dugulás elhárítására fel vagyunk készülve. Minden szakemberünk Budapesten és Pest megyében lakik, ezért nagyon gyorsan tudunk reagálni a feladatokra. Igény esetén vízvezeték szerelő szakembert is bevonunk a szerelvények cseréjénél. Mielőtt telefonálna, feltétlen olvassa el a weboldalunkon található cikkeket a dugulások házilagos megszüntetéséről. Itt a dugulások megelőzéséről és az otthoni praktikákról találhat rengeteg hasznos írást.

Csodálatos Budapesti panoráma a várból fotózva
Csodálatos Budapesti panoráma a várból fotózva

Fontos figyelmeztetés!
Csak nagyon ritkán fognak segíteni bolti lefolyótisztító vegyszerek, sőt bizonyos granulátumok óriási károkat okozhatnak, mivel belekötnek a lefolyóhálózatba. A biztos megoldás, minden esetben a gépi dugulás elhárítás. A folyamatosan visszatérő dugulások hátterében nem a trehányság, hanem a kivitelező hibájából eredő a szerkezeti hibák állnak. Ezek általában a következők: rossz lejtés, sok könyök, túl vékony lefolyócső. Ezek a hibák lehetnek a konyhában, a fürdőszobában vagy az udvari főlefolyóban.

Hol alakulnak ki leggyakrabban a dugulások?
A dobogó legfelső fokán a konyhai dugulás áll, ezután holt versenyben a WC. dugulás áll a mosdó kagyló eldugulásával, majd ezt követi a zuhanytálca a fürdőkád és a padlóösszefolyó eldugulása. Ezen dugulások megszüntetése szinte rutinfeladat szakembereinknek.

Fürdőszobai, konyhai, pincei, garázs és udvari duguláselhárítás Budapest minden kerületében.
Profi duguláselhárító vállalkozásunk számára teljesen mindegy, hogy milyen átmérőjű csatorna dugult el, mert a legvékonyabb mosdó lefolyótól (30 mm) a legvastagabb udvari lefolyóig (300mm), minden dugulást el tudunk hárítani. A profi duguláselhárító csapatot az jellemez, hogy minden fajta csőtisztító géppel rendelkeznek, a kis kézi spiráloktól a több milliós csatornamosó kocsiig.

Duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával.
Első sorban a megjelölt kerületekben tudjuk teljesíteni az aznapi duguláselhárítást. A többi kerületben is dolgozunk, de lehet, hogy csak másnap tudnak megjelenni szakembereink.
Budán: az I. II. III. XI. XII. kerületben.
Pesten: a IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. kerületben.

Duguláselhárítás Pest megye kiemelt területein

Konyhai (mosogató), fürdőszobai (WC., fürdőkád, zuhanytálca, mosdókagyló, padló összefolyó, piszoár) és kültéri (szennyvízakna, alapvezeték, tisztítóakna) dugulásának megszüntetését vállaljuk az alábbi Pest megyei településeken: Budakalász, Budakeszi, Budaörs, DunakesziEcser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Isaszeg, Kerepes, Kistarcsa, Leányfalu, Maglód, Monor, Mogyoród, Nagytarcsa, Pécel, Pilis, Pilisvörösvár, Pomáz, Szentendre, Szada, Sződ, Telki, Üllő, Vác, Vecsés, Veresegyház.

Profi gépes duguláselhárítás - Budapesten
Profi gépes duguláselhárítás – Budapesten

Budapest · Fix árak · Házilag · Szótár

Profi duguláselhárítás Budapesten
Profi duguláselhárítás Budapesten
Duguláselhárítás Budapest
Duguláselhárítás Budapest
4.5/5 - (15 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma