A duguláselhárítás telefonszáma

Profi duguláselhárítás Budapesten

Profi duguláselhárítás Budapesten
Milyen is egy profi duguláselhárító szakember? A legfontosabb, hogy több év gyakorlattal rendelkezik, ezen kívül fontos, hogy érzéke is legyen a szakmához. Általánosságban elmondható, hogy az épületgépészet valamely területéről (vízvezeték szerelő, gázkészülék szerelő, központi fűtés szerelő, stb…) származnak a legelhívatottabb duguláselhárító szakemberek. Ezen kívül a profi duguláselhárító szakembert az különbözteti meg az átlag ezermestertől, hogy a szerszámai és berendezései ( duguláselhárító gép és spirálok, több teljesítményben és méretben, magasnyomású csatorna mosó, helymeghatározó, csatorna kamera, nagy teljesítményű vákuumos pumpa, stb…) profi minőséget képviselnek.

Ezek az eszközök sajnos rendkívül drágák, ezért csak a szakma iránt elkötelezett, hosszútávra tervező szakemberek vásárolják meg. Csak a példa kedvéért: míg egy barkács áruházban kapható kézi csőgörény 2-3 ezer forint, addig egy szakember ipari csőgörénye 500 ezer forint is lehet. A csatorna mosó berendezések és csatorna mosó kocsik (WOMA) áráról már ne is beszéljünk, mert még egy  mobil csatornamosó eszköz is 2 millió forintba kerülhet. A WOMA kocsi pedig akár 50 millió forint is lehet.

fontos még megjegyezni, hogy egy profi duguláselhárító szakember nem jelent ki olyanokat, hogy 100% hogy bontás nélkül megoldható a dugulás elhárítása. Alaposan felméri a helyszínt és az eldugult szakaszt. A bontás általában a három esetben jön szóba. Az egyik a szakszerűtlenül megépített csatornaszakasz, ahol nem megoldható a szerszám bevezetése vagy üzemeltetése. A másik eset a beszakadt sérült csőszakasz. A harmadik eset az olyan idegen anyag vagy tárgy a csőben ami szakszerűen sem spirállal, sem víznyomással nem távolítható el. Ilyen gondot tud okozni a nagy mennyiségű bekötött építési törmelék vagy beton, esetleg csemperagasztó a csőben. Ami meg fontos lehet egy megrendelő számára: profi, informatív weboldal, telefonos segítség nyújtás, udvarias kommunikáció, pontos megérkezés, tiszta munkavégzés, előre megbeszélt árak.

Profi duguláselhárítás és vízvezeték szerelés – fix áron Budapesten. Duguláselhárító szakembereink hétvégén és ünnep napokon is dolgoznak. Miden munkára 1 hónap garanciát vállalunk.

Fontos információk a garancia vállalásról!
A garancia vállalás csak a szakszerűen kivitelezett és sérülés mentes lefolyórendszerekre vonatkozik. Kültéri és beltéri csatorna szakaszokon elvégzett duguláselhárításnál csak akkor tudunk garanciát vállalni az elvégzett munkára, ha sérülés mentes a lefolyórendszer teljes szakasza.

Mikor nem érvényes a 30 napos garancia?
Szakszerűtlenül kiépített vagy a szabványtól eltérő, nagyon hosszú lefolyórendszereknél. Alulméretezett átmérőjű vagy sok derékszögű iránytöréssel rendelkező lefolyórendszereknél. Tisztító szemek vagy a tisztítóakna hiánya a kültéri lefolyóhálózatban, csatorna süllyedés, csatorna törés, gyökérbenövés, bekötött építőanyag maradványok. Kihangsúlyozzuk: a nedves törlőkendő használata a folyamatosan visszatérő dugulások legfőbb okozói, ilyenkor elveszik a garancia.

 

Milyen szolgáltatásokat nyújtanak szakembereink Budapesten:
1. Spirálos duguláselhárítás és magasnyomású vizes mosatás
2. Vízvezeték szerelés
3. Fertőtlenítés

Duguláselhárítás Pest megye kiemelt területein:
Konyhai (mosogató), fürdőszobai (WC., fürdőkád, zuhanytálca, mosdókagyló, padló összefolyó, piszoár) és kültéri (szennyvízakna, alapvezeték, tisztítóakna) dugulásának megszüntetését vállaljuk az alábbi Pest megyei településeken: Budakalász, Budakeszi, Budaörs, DunakesziEcser, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Isaszeg, Kerepes, Kistarcsa, Leányfalu, Maglód, Monor, Mogyoród, Nagytarcsa, Pécel, Pilis, Pilisvörösvár, Pomáz, Szentendre, Szada, Sződ, Telki, Üllő, Vác, Vecsés, Veresegyház.

Budapest · Fix árak · Házilag · Szótár

A duguláselhárítás telefonszáma