Nátrium hidroxid a dugulás ellen

A duguláselhárítás telefonszáma

A nátrium-hidroxid (NaOH), más néven: marónátron, nátronlúg, marószóda, marólúg, vagy lúgkő fémes bázis. Vízben oldva erősen lúgos oldatot képez. Az állati és növényi szöveteket egyaránt nagy mértékben roncsolja. Otthoni dugulás elhárításhoz, a nátrium-hidroxid fehérje roncsoló, maró hatását tudjuk kihasználni. És akkor lássuk, hogy a nátrium hidroxid, hogyan segíthet a dugulások megszüntetéséhez.

Hol alkalmazhatjuk sikeresen

Minden olyan helyen (lefolyóban) ahol jelen vannak az emberi, állati és növényi fehérje maradványok.  Ilyen lefolyó dugulások lehetnek a: kézmosó dugulás, kád dugulás, zuhanytálca dugulás, padlóösszefolyó dugulás és a kisebb mosogató dugulások.

Miben található Nátrium hidroxid

Nagyon sok, por alakú lefolyótisztító alapanyaga a Nátrium hidroxid. Például a közkedvelt: SZI-TI, MR. Muscle, Bola, Total, Pixy, VIX, Mattes, Tiret, Kék csoda, stb… Csak a hozzáadott adalékok tekintetében és a Nátrium hidroxid mennyiségében (40-70 %)térnek el.

NaOH - Nátrium hidroxid - dugulás
NaOH – Nátrium hidroxid – dugulás

Mikor járunk a legjobban?

A legolcsóbban akkor járunk (900-1300 Ft./kg.), ha tiszta Nátrium hidroxidod vásárolunk kilós kiszerelésben, mely, min. 98,0 %-os tisztaságú. Azonban nagyon óvatosan járjunk el, mert vízben feloldva erősen lúgos maró oldatot kapunk. Amennyiben a házi praktikák már nem váltak be: hívja Budapesti duguláselhárító szakembereinket: Duguláselhárítás Budapest – olcsón, bontás nélkül, fix áron.

4.2/5 - (12 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma