A duguláselhárítás telefonszáma

Magasnyomású csatorna mosatás

A videó jól érzékelteti a WOMA (magasnyomású csatornamosó) elképesztő hatékonyságát. A nagynyomású csatornamosó működési elve, hogy magasnyomású tömlőt juttat a tisztítandó csatornaszakaszba, a tömlő végén, cserélhető, speciális fúvókák vannak felszerelve, amik a vízsugarat vezetik és irányítják. A tartályban lévő víz nyomását speciális szivattyú emeli 100-300 bár nyomásra.

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében, fix áron a legolcsóbban. Mosogató, WC, összefolyó, kézmosó, fürdőkád és fővezeték dugulás megszüntetése gyorsan, tisztán, garanciával. Hétvégén is dolgozunk. Az oldalon sok tippet és tanácsot olvashat, hogyan szüntetheti meg otthonában a dugulást házilag.

És így néznek ki a profi Woma magasnyomású berendezés mosató fejei:

– Nincs folyóméter díj
– Nincs kiszállási díj
– Nincs hétvégi felár
– 30 nap garancia a munkára

Woma mosató fej

Dugulások elhárítása Budapesten és Pest megye egész területén fix áron a legolcsóbban. Kiszállási díj nélkül. Külső és belső csatornahálózatok tisztítása higiénikusan, garanciával, fix áron. Profi Womás duguláselhárítás Budapest összes kerületében és Pest megyében. Duguláselhárítás a legolcsóbban Budapesten – fix áron. Budapesten: II. kerületben, III. kerület, XII. kerület, XVI. kerületXX. kerület.

Woma fúvókák

Woma kocsi belseje

Woma mosó tömlő

4.1/5 - (23 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma