Magasnyomású csatorna mosatás

A duguláselhárítás telefonszáma

A videó jól érzékelteti a WOMA (magasnyomású csatornamosó) elképesztő hatékonyságát. A nagynyomású csatornamosó működési elve, hogy magasnyomású tömlőt juttat a tisztítandó csatornaszakaszba, a tömlő végén, cserélhető, speciális fúvókák vannak felszerelve, amik a vízsugarat vezetik és irányítják. A tartályban lévő víz nyomását speciális szivattyú emeli 100-300 bár nyomásra.

Hogyan megy a Womás csatornatisztítás?

A Womás csatornatisztítás egy hatékony és modern módszer a csatornák tisztítására és eltömődések elhárítására. A folyamat során speciális, magas nyomású vizet használnak a csatornákban lévő lerakódások és szennyeződések eltávolítására.

A Womás csatornatisztítás során a szakember eldönti, hogy érdemes-e előzetesen kamerával átvizsgálni az eldugult csatornaszakaszt, ha igen akkor pontosan meg lehet határozni a probléma forrását és annak súlyosságát. Van, hoyg olyan mértékű a dugulás, hogy a csatornakamera optikája nem fog látni semmit a teljesen eldugult csatornában. Ezután a tisztítási folyamat kezdődik, amely magas nyomású vízsugárral történik.

A magas nyomású vízsugár erőteljesen öblíti a csatornát és eltávolítja a lerakódásokat, szennyeződéseket és egyéb akadályokat. Ez a folyamat általában rövid idő alatt befejeződik, és hatékonyan megoldja a csatornák eltömődésével és a vízelvezetési problémákkal kapcsolatos problémákat. Fontos: a magasnyomású csatornamosást csak képzett, rutinos duguláselhárító szakember végezheti. Hatalmas víznyomással fog dolgozni a berendezés, mely sérüléseket is okozhat!

Az előnye a hagyományos (spirálos, mechanikus) csatornatisztítási módszerekkel szemben, hogy a magas nyomású vízsugár hatékonyabb és gyorsabb eredményt nyújt, valamint minimálisra csökkenti a környezeti terhelést és a cső sérülésének esélyét. A fővezetékek és WC. lefolyóvezetékek leghatékonyabb technológiája a Womás csatornamosatás.

Így dolgozik a magasnyomású csatornamosó

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében, fix áron a legolcsóbban. Mosogató, WC, összefolyó, kézmosó, fürdőkád és fővezeték dugulás megszüntetése gyorsan, tisztán, garanciával. Hétvégén is dolgozunk. Az oldalon sok tippet és tanácsot olvashat, hogyan szüntetheti meg otthonában a dugulást házilag.

És így néznek ki a profi Woma magasnyomású berendezés mosató fejei:

– Nincs folyóméter díj
– Nincs kiszállási díj
– Nincs hétvégi felár
– 30 nap garancia a munkára

Woma mosató fej

Dugulások elhárítása Budapesten és Pest megye egész területén fix áron a legolcsóbban. Kiszállási díj nélkül. Külső és belső csatornahálózatok tisztítása higiénikusan, garanciával, fix áron. Profi Womás duguláselhárítás Budapest összes kerületében és Pest megyében. Duguláselhárítás a legolcsóbban Budapesten – fix áron. Budapesten: II. kerületben, III. kerület, XII. kerület, XVI. kerületXX. kerület.

Woma fúvókák

Woma kocsi belseje

Woma mosó tömlő

4.2/5 - (24 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma