A duguláselhárítás telefonszáma

Lefolyótisztítás citromsavval

Lefolyótisztítás és duguláselhárítás citromsavval – házilag
És ismét egy filléres, vízkőoldó és  lefolyó tisztítószerre szeretném felhíni a figyelmet. De mi is az ?

A citromsav : – oxi-trikarbalilsav – szerves sav.  Képlete: C6H8O7.   Vízben jól oldódó,  gyenge,  szerves sav,  mely szobahőmérsékleten fehér kristályok formájában fordul elő. A termék teljesen környezetbarát vízkőoldó, és sok szempontból jobb mint az ecet és trisó.  Kiskereskedelmi ára 500 Ft./ 500gr. Ez a természetes sav, minden fajta felület – kőagyag, fém, csempe, műanyag – vízkőtelenítésére alkalmas. Szagtalaníthatjuk és kitisztíthatjuk vele a mosogatógépet, mosógépet, vízkőtelíthetjük a kávéfőzőt és a teafőzőt.

Lefolyótisztítás és duguláselhárítás citromsavval
Lefolyótisztítás és duguláselhárítás citromsavval

Lefolyótisztítás és duguláselhárításnál járjunk el a következő képen:
Az eldugult lefolyóba tegyünk egy teáscsészényi citromsavat, majd öntsünk rá egy pohár vizet és dugózzuk le a lefolyót, hogy a sav gőzei dolgozni tudjanak. Hagyjuk egy félórát hatni a szert, majd bőséges forróvizet folyassunk a lefolyóba. A citromsavas lefolyótisztítás elsősorban a kisebb, szifonra korlátozódó dugulások esetén segíthet. Egyébként, háziasszonyok elmondásából kiderült, hogy a citromsav is az egyik legjobb házilagos lefolyó tisztító és duguláselhárító szer, melyet bevethetünk a makacs dugulások ellen. Duguláselhárítás bontás nélkül, fix áron Budapesten.

Csatornatisztítás, WOMA dugulás megszüntetés, lefolyótisztítás – Budapesten és Pest megyében fix áron. Amennyiben kisebb dugulás alakult ki otthonában, akkor érdemes a lefolyótisztítás házilag cikkünket is elolvasnia.

Itt még sok hasznos infó a lefolyó tisztításról.

4/5 - (6 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma