Kültéri – kerti – udvari duguláselhárítás

A duguláselhárítás telefonszáma

A kültéri csatornaszakaszok dugulásának okai:
A kültéri vezetékek dugulásának több oka lehet. Leggyakrabban az idegen tárgyak, az elöregedett csatornaszakasz vagy a rosszul megépített lefolyószakasz lehet a dugulás kiváltó oka. A kültéri nagy átmérővel rendelkező szakaszokon is úgy zajlik a duguláselhárítás mint beltérben, de a gépek és a spirálok erősebbek és nagyobbak.

Az idegen tárgyak lehetnek: műanyag WC. illatosító, gyerekjátékok, nejlon zacskó, különböző ételmaradékok. És akkor lássuk mit jelent az, hogy elöregedett a csatorna szakasz: a csatorna belső felülete, kirepedezett, érdes felületűvé vált. Ilyenkor már nem úgy folyik le a szennyvíz és a szilárd tartalom, mint egy új csőhálózaton. És végezetül nézzük a szakszerűtlenül kivitelezett csőhálózat ismérveit: rossz csatornalejtési szög, sok iránytörés, sok derékszög, túlságosan hosszú lefolyószakaszok.

Kültéri duguláselhárítás
Kültéri duguláselhárítás

A videón egy kültéri lefolyótisztítás látható. A duguláselhárító szakember az udvari tisztítónyílás felől közelíti meg a problémát. Forgó dobú kuplungos gépet használ (USA).

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás, woma dugulás elhárítás, dugulás megszüntetés – non-stop Budapesten és Pest megyében, olcsón garanciával, modern duguláselhárító eszközökkel és duguláselhárító gépekkel.

Udvari csatorna szakasz duguláselhárítása.
Udvari csatorna szakasz duguláselhárítása.

 

Kültéri lefolyó szakasz duguláselhárítása.
Kültéri lefolyó szakasz duguláselhárítása.

 

Rongyok a lefolyóban
Rongyok a lefolyóban

5/5 - (5 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma