A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárító spirálok

Az ipari duguláselhárító spirálok használatát láthatjuk a videón munka közben. A kamera felvételein jól látszik, hogy a makacs építőanyag maradványokkal is elbánik ez a komoly ipari csőgörény. Ez elsősorban az erős kivitelnek, a maximális nyomatéknak, az ideális fordulatszámnak és a speciális duguláselhárító fejeknek köszönhető.

 

Szekcionált, profi duguláselhárító spirál. Szakemberek általában: 2 és 5 méteres részekből rakják össze a teljes munkahosszt. Ezek nagyon drága eszközök, csak szakemberek vásárolják.

Profi duguláselhárító fej. A szakember a spirál vérére rakja fel. Többféle létezik belőle, a dugulás jellege határozza meg, hogy milyen fajta fejet fog alkalmazni a duguláselhárító szakember. A már lekapart, meglazított építőanyagot a magasnyomású vízsugár segítségével mossák ki a rendszerből. A Magasnyomású csatornamosó, más néven Woma, a legprofibb duguláselhárító eszköz.

Kiemelt Budapesti kerületek ahol duguláselhárítást, csatornatisztítást és vízvezeték szerelést vállalunk: IV.  VI.  X.  XVIIXVIII.  XIX.  XXIII.  kerület.

Profi duguláselhárító spirál
Profi duguláselhárító spirál
5/5 - (8 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma