A duguláselhárítás telefonszáma

G.Drexl Maxi Power 150 duguláselhárító gép

G.Drexl Maxi Power 150 duguláselhárító gép
Ez a duguláselhárító gép szintén a Német ipar remeke, mint a Rems Cobra vagy a Rothenberger berendezések. A fő előnye a versenytársakkal szemben az alacsony ára. A kedvezőbb ár mellett hasonló megbízhatóságot kapunk és már az alap gép tartozékai is sokkal bőségesebbek. A G.Drexl Maxi Power 150 duguláselhárító géphez ugyan is alaptartozék a speciális adapteres tároló. Az adapter tároló a 8 mm buzogány fejű spirállal van szerelve. Így a kisebb átmérőjű ( 32 mm mosdó vezeték) lefolyórendszerek tisztítása is megoldható. Ezt azért érdemes külön kihangsúlyozni, mert a versenytársak duguláselhárító gépeknél az adapteres tároló csak nagyon drágán ( kb. 100 ezer Ft. ) beszerezhető.

A G.Drexl Maxi Power 150 duguláselhárító gép felhasználási területe:
A legkisebb légkondicionáló és mosdó lefolyók tisztítására, konyhai és padlóösszefolyó vezetékek tisztítására, valamint a kültérben található nagy átmérőjű WC. fővezeték, esővíz vezetékek (110, 125, 150 mm) és csatornaszakaszok duguláselhárítására.

A komplett duguláselhárító csomag tartalma:

6 db 16 mm normál spirál
1 db spirál tartó kosár
1 db egyenes fejű fúró
1 db buzogány fejű fúró
1 db lapos fejű fúró
1 db villás fejű fúró
1 db spirál szerelő szerszám

6 db 22 mm spirál
1 db spirál tartó kosár
1 db egyenes fejű fúró
1 db buzogány fejű fúró
1 db lapos fejű fúró
1 db villás fejű fúró
1 db tölcséres fejű fúró
1 db spirál szerelő szerszám

1 db erősített védőkesztyű
1 db szerszámos táska
1 db spirál megvezető cső
1 db spirál adapter a tároló
1 db 8 mm spirál 5.5 m hosszban

Fontosabb műszaki adatok:
Javasolt csatorna átmérő: 20-150 mm
Befogás: 16 mm és 22 mm spirál + adapterrel 8 mm spirál
Javasolt spirálhossz: 40 m a 22 spirálnál és 22 m a 16 mm spiráloknál.
Opcionális adapter: 8 mm spirálok befogadásához 5.5 hosszban.
Névleges feszültség: 220-230 V
Motor teljesítmény: 0.39 KW
Gép súly: 18 kg

Tapasztalatok a gépről:
Kedvező ára mellett 3 év garancia jár a berendezéshez. Minden gép átesett a szigorú Német TÜV teszten. További előnyök: ideális motor nyomaték már az indítás pillanatában. Csendes üzemmód, minimális szervizigény. Sok felhasználó egyedüli apróbb kifogása a dizájn volt, ami nem erőssége a korábbi gépeknek. Az újabb típusok azonban már a magasabb esztétikai igényeknek is megfelelnek, mert a tengelykapcsoló karja is átkerült oldalról a duguláselhárító gép tetejére, valamint a külső burkolat is minőségibb anyag lett cserélve. Összességében ez a duguláselhárító gép már ajánlható vízvezeték szerelő  és duguláselhárító szakembereknek is.  Amennyiben mosogató vagy padlóösszefolyó dugulás alakult ki otthonában, biztosan tudnak segíteni Budapesti duguláselhárító szakembereink.

4.6/5 - (24 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma