Flexibilis lefolyócső – jollyflex cső

A duguláselhárítás telefonszáma

A flexibilis lefolyócső (jollyflex cső) egy harmonika szerű lefolyócső. Különösebb szakértelem nélkül alkalmazható. Előnyök: kedvező ár, gyors beépíthetőség, házilag is beköthető, szerelési hibák orvosolhatók vele. Hátrány: vékony falvastagság, könnyen deformálódik, megnyúlik, redőkbe beül a szennyeződés és a mosószer. Alkalmazási területei: mosdó, mosogató, bidék, zuhanytálca, WC. Leggyakrabban használt méretek: 32mm-től, 110 mm átmérőig.

jollyflex-szifon

A fenti előnyöket és hátrányokat mindenki maga mérlegelje, saját véleményem szerint csak indokolt esetekben használjuk. A minőségi hagyományos szifonok mindig jobbak. És sajnos ha kialakult a dugulás és amennyiben a házi praktikák már nem váltak be: hívja Budapesti duguláselhárító szakembereinket: Duguláselhárítás Budapest.  Kiemelt Budapesti kerületek ahol duguláselhárítást, csatornatisztítást és vízvezeték szerelést vállalunk: IV.  VI.  X.  XVIIXVIII.  XIX.  XXIII.  kerület.

Gyorsan beépíthető, akár házilag is a flexibilis lefolyócső, de ronda és dugulások okozója is lehet.

Na ezt a flexibilis lefolyót érdemes sűrűn tisztogatni, mert a bordákban megáll a sok lerakódás és előbb-utóbb, dugulás lesz a vége. Csak ideiglenes lefolyónak jó. Mosdónál és mosogatónál is használjunk merev faló PVC. lefolyócsöveket.

Amennyiben lecserélné a jollyflex szifont valami komolyabb megoldásra, akkor keresse Budapesti  vízvezeték szerelő kollégáinkat. Rövid határidő, fix árak, garancia a munkára.

4.6/5 - (7 votes)