A duguláselhárítás telefonszáma

Fix árak a duguláselhárításban

Tudom minden megrendelő szeretné előre tudni mekkora költséggel jár a duguláselhárítás. Általános feladatok elvégzésénél: padlóösszefolyó tisztítás, mosdó, zuhanyzó duguláselhárítás, mosogató vezeték tisztítás – egyszerű dolga van a tisztességes duguláselhárító szakembernek, mert már a telefonon közölni tudja a várható költségeket.

Ahol még a korrekt szakember is gondban van: az udvari fővezeték eldugulása. Itt ugyan is, rengeteg olyan tényező szólhat közbe, ami akár fél napos munkát okozhat, például, ha ásni kell, mert nincs, behatolási pont (szennyvíz akna, tisztító szem) vagy extrém módon elgyökeresedett csatorna rendszer, esetleg építkezés utáni, sittel és építési törmelékkel eltömődött lefolyó kitisztítása. Ezen esetekben csekély mértékbe de eltérhetnek az árak az előleges kalkulációtól. Fix árakon dolgozunk, szinte miden esetbe. Minden duguláselhárító kollégánk képzett vízvezeték szerelő szakember, aki már a munka felmérése során előre megmondja a munka árát.

Duguláselhárítás Fix áron - Budapesten, garanciával.
Duguláselhárítás Fix áron – Budapesten, garanciával.

Csendben jegyzem meg, hogy manapság divatba jöttek a „méteráras kollégák”. Na őket nagy ívben kerüljük el, mert a megrendelő nem tudja bebizonyítani, hogy hány méterre volt a dugulás illetve a szakember hány méter spirált dugott a csőbe. Az itt alkalmazott folyóméterárak horribilis költséget is eredményezhetnek, pedig a telefonban csak ennyi hangzott el: 5000Ft + egy ki méterár, de meglátja olcsó lesz. Na mi nem így dolgozunk, fix áron vállaljuk a duguláselhárítást, még akkor is, ha 10 méter duguláselhárító spirált kell bedugnunk a lefolyóba, hogy megszüntessük a dugulást.

Duguláselhárítás Fix áron – Budapesten, garanciával

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében, fix áron a legolcsóbban. Mosogató, WC, összefolyó, kézmosó, fürdőkád és fővezeték dugulás megszüntetése gyorsan, tisztán, garanciával. Hétvégén is dolgozunk. Az oldalon sok tippet és tanácsot olvashat, hogyan szüntetheti meg otthonában a dugulást házilag.

4.5/5 - (12 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma