A duguláselhárítás telefonszáma

Fertőtlenítés

Fertőtlenítés és szagtalanítás – szennyvíz betörés után.
Egyre gyakrabban merül fel az igény, különösen a folyamatos üzemben működő vállalkozásokban, intézményekben, hogy a dugulás megszüntetése után azonnal használható legyen a vizes helyiség. Sokszor, azonban a már jól funkcionáló helyiségben, a megmaradt piszok és a kellemetlen szagok ezt nem teszi lehetővé. Ezért, igény esetén – a szagtalanítást és fertőtlenítést is elvégezzük.

Egy klassz kép az esti Budapestről
Egy klassz kép az esti Budapestről

Fertőtlenítés Budapesten és Pest megyében !

Fertőtlenítés

Szagtalanítás

Célja, higiénikus környezet megteremtése a vállalkozásokban, intézményekben. Korszerű szagtalanító anyagunk a kellemetlen szagokat megszünteti, nem lefedi vagy elnyomja. A felhasznált anyag környezetbarát. A hatás kifejtésének időtartalma : 10 percen belül.

Fertőtlenítés

Célja, az ember környezetébe került kórokozók elpusztítása. Nem toxikus, nagy hatású, környezetkímélő, további takarítást nem igényelnek. Egyéb tulajdonságok : baktericid, fungicid hatású – gyors és hatékony. Különösen szükséges lehet erre az egészségügyi intézményekben, vendéglátó egységekben és egyéb élelmiszer kereskedelemmel és közétkeztetéssel kapcsolatos vállalkozásokban.

A fertőtlenítés menete

A szakember, megfelelő védőfelszerelés alkalmazása mellett – permet szóró technológiával – a folyékony fertőtlenítő és szagtalanító anyagot a padozatra és a szennyezett lábazatra permetezi. A csempézett felületekről 1 óra múlva leöblíthető. (de nem szükséges, mivel foltmentesen szárad)

Fertőtlenítés - szagtalanítás

Most extra szolgáltatásként tudjuk ajánlani a duguláselhárítás utáni fertőtlenítést és szagtalanítást. Ha mi végezzük a duguláselhárítást akkor a vizesblokk a munka befejeztével azonnal használatba is vehető. Eltávolítjuk a szennyeződéseket a lefolyórendszerből és a kellemetlen szagok megszüntetéséről is gondoskodunk. Lakáson kívül és épületen belüli dugulásokat is géppel, bontás nélkül oldjuk meg.

Fertőtlenítés Budapesten és Pest megyében

Speciális fertőtlenítő szerünk az alábbi mikroorganizmusokkal szemben fejti ki hatását:
Salmonella shottmuelleri, Staphylococcus aureus, Streptococcus pyogenes, Corynebacterium diphtheriae, Streptococcus faecalis, Salmonella coleraesuis, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella choleraesuis, Brevibacterium ammoniagenes, Corybacterium diphteriae, Enterobacter aerogenes, Klebsiella pneumoniae, Proteus mirabilis, Pseudomonas aeruginosa, Shigella dysenteriae, Adenovirus type5, Herpes simplex, Influenza A2 (Hong Kong), Vaccinia (pox), Candia albicans, Microsporum gypseum, Tricophyton mentagrophytes, Hepatitis B.

Duguláselhárítás és fertőtlenítés Budapesten – Zuglóban és Újpalotán, Újpesten, Rákospalotán, Rákosszentmihályon, Angyalföldön és Bel-Budán. Fertőtlenítés Pest megye teljes területén. Duguláselhárítás után, esővíz betörés után – a fertőtlenítés specialistája.

Fertőtlenítés Budapesten – 1 órán belül – Garanciával ! Hívjon, hogy segíthessek megszüntetni a kellemetlen szagokat és a fertőzésveszélyt. Lefolyótisztítás Pest megyében. Fix árak a duguláselhárításban, garancia minden munkára, tiszta helyszíni munkavégzés.

Képzett szakembereink a legkorszerűbb fertőtlenítő szerekkel vállalják, szennyvízbetörés után, csatorna duguláselhárítás után és esővíz betörés utáni fertőtlenítést és szagmentesítést. Kizárólag, kórházi minőségű, klór mentes, környezetbarát fertőtlenítő szereket alkalmazunk. A felhasznált fertőtlenítő szerek, garantáltan elpusztítanak minden kórokozót, gombát, vírust, baktériumot.

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében, fix áron a legolcsóbban. Tippek és tanácsok, hogyan szüntessük meg otthonunkban a dugulást házilag. Kiemelt Budapesti kerületek ahol duguláselhárítást, csatornatisztítást és vízvezeték szerelést vállalunk: Kiemelten – Budapesten: II. kerületben, III. kerület, XII. kerület, XVI. kerületXX. kerület.

Duguláselhárítás Budapest – 1 órán belül – A legolcsóbban!

Duguláselhárítás  Budapest · Budapest összes kerületében · Pest megye

5/5 - (10 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma