A duguláselhárítás telefonszáma

Egy döbbenetes strang dugulás

A videó azt mutatja be,  hogy milyen az, ha a WC. csészén előtt dugul el a fővezeték. De ezt nem tudják a fölöttünk lakók és csak eresztik a vizet és eresztik a vizet és eresztik és eresztik…..

Ebben a videóban, pedig egy szennyvíz betörés látható. Valószínű, hogy az utcai csatornahálózat már nem képes elnyelni a rengeteg esővizet és a szennyvíz elkezd visszafelé dolgozni. Ne győzzük hangsúlyozni, hogy ha szuterén vagy pincelakásban van a WC. akkor feltétlen építtessünk be csatorna visszacsapó szelepet.

Amennyiben ilyen döbbenetes fővezeték dugulás alakul ki a lakásunkban, akkor nincs más hátra, hívni kell egy profi duguláselhárító szakembert. Csak olyan szakembert hívjunk, aki  gépi duguláselhárítással foglalkozik. Ha Budapesten van a dugulás akkor számíthat ránk: Duguláselhárítás Budapesten.

És végül, mit talál a szakember egy komoly strang dugulás után!

Szakszerű gépes duguláselhárítás Budapest összes kerületében, 30 nap garanciával. Kizárólag profi gépeket használunk és nem számítunk fel külön kiszállási díjat, valamint méter árakat sem alkalmazunk. Itt hasznos tippeket olvashat  a mindenféle lefolyótisztításról.

5/5 - (3 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma