Duguláselhárító fúrófejek és vágófejek

A duguláselhárítás telefonszáma

A leggyakrabban használt duguláselhárító fúrófejek és vágófejek. A bejegyzésben azokat a duguláselhárításnál és szennyvízcső tisztításnál használt fúró és vágófejeket mutatjuk be, amiket a duguláselhárító szakemberek leggyakrabban használnak. Az ismertetett eszközök általában 16mm, 22mm és 32mm vastagságú spirálokra csatlakoztathatók. A szakember a csőtisztítás folyamán döntheti el, hogy melyik fej alkalmazása lesz a legcélravezetőbb.

A bemutatott fúró és vágó fejek mindegyike, profi kivitelű, minőségi acélból készült és meglehetősen drága szerszám. A barkácsboltok polcain ezeket ne is keressük. Van olyan tisztító fej, ami akár több tízezer forint is lehet, a duguláselhárító spirálok és gépek árairól már ne is beszéljünk, ezek több százeres tételek. Az igazán hatékony duguláselhárításhoz a duguláselhárító szakember válassza ki a legmegfelelőbb fejeket, amiket a duguláselhárító spirál végére csatlakoztat.

Mosolygós duguláselhárító szakember

1. Megnevezés: egyenes fúrófej

Felhasználás: a legegyszerűbb és leggyakrabban használt eszköz, kis átmérőjű csövek, egyszerűbb dugulásának megszüntetéséhez. Mérete, teljes hosszában azonos a spirál átmérőjével.

2. Megnevezés: buzogány fúrófej

Felhasználás: egyszerűbb dugulások elhárítására szolgáló eszköz, mint a nevében is benne van, buzogány szerű alakja van, középen kiszélesedő formájú.

3. Megnevezés: lapátfejű fúrófej, vagy szív formájú fúrófej

Felhasználás: kisebb és a nagyobb átmérővel rendelkező csatornák tisztításánál is alkalmazható szerszám. Lerakódások és elzsírosodások megszüntetésének kíméletes eszköze.

4. Megnevezés: tölcséres fúrófej

Felhasználás: univerzális eszköz, mely a zsíros lefolyók és lerakódások megszüntetéséhez is egyaránt alkalmazható. Gyakran a textíliák visszanyerésénél is bevethető.

5. Megnevezés: villás vágófej

Felhasználás: építőanyag maradványok (festék, malter, csemperagasztó) és egyéb lerakódások eltávolításának leggyakoribb eszköze. Komolyabb szerszámátmérőnél már darabolásra is alkalmas.

6. Megnevezés: láncos tisztítófej

Felhasználás: a lefolyócső falára masszívan felrakódott anyagok (építőipari maradványok és zsír) eltávolításának egyik legfontosabb szerszáma.

7. Megnevezés: akasztó fej

Felhasználás: első sorban, könnyebb, idegen tárgyak (műanyag és textíliák) megakasztásra és visszanyerésére szolgáló eszköz.

8. Megnevezés: fogazott kereszt fúrófej

Felhasználás: hatékony és erőteljes szerszám a zsír és építőanyag maradványok fellazításában

9. Megnevezés: tárcsás keményfém betétes fúrófej

Felhasználás: a lánckoszorú peremén kemény fémlapkák helyezkednek el. Nagyon erőteljes és hatékony eszköz, a nagyon masszív lerakódások fellazításához. Csak nagy átmérőjű csöveknél alkalmazzák ezt a speciális szerszámot

10. Megnevezés: négy láncos tárcsás fúrófej

Felhasználás: nagy átmérőjű csövek falán lévő kemény lerakódások eltávolítására szolgáló szerszám.

11. Megnevezés: keményfém betétes fúrófej

Felhasználás: a teljesen elzáródott csőszakaszok előfúrására alkalmas eszköz. Agresszív erőteljes szerszám.

12. Megnevezés: hat láncos csőtisztító fej

Felhasználás: a szerszám magas fordulatszámon forgatva, leveri a vízkő és egyéb maradványokat a csatorna faláról.

13. Megnevezés: ellentétes fogazású vágófej

Felhasználás: első sorban darabolásra, aprításra alkalmas eszköz, úgy mint gyökerek, ágak törmelék.

14. Megnevezés: flexibilis buzogány fúrófej

Felhasználás: kifejezetten kanyargós (sok iránytörés és derékszög) lefolyórendszerek tisztítására alkalmas eszköz,alapdugulások esetén.

15. Megnevezés: flexibilis tölcséres fúrófej

Felhasználás: kifejezetten kanyargós (sok iránytörés és derékszög) lefolyórendszerek tisztítására alkalmas eszköz. A nagyobb dugulásoknál is alkalmazható.

16. Megnevezés: gyökérvágó fej

Felhasználás: egyértelműen az elgyökeresedett csatornaszakaszok gyökérmentesítésére szolgáló szerszám.

17. Megnevezés: flexibilis fogazott vágófej

Felhasználás: magas vágóteljesítményre optimalizált szerszám, ami nem körkörös, ezért képes némi rugalmasságra. Első sorban aprításra és vágásra szolgál.

18. Megnevezés: fogazott villás fúrófej

Felhasználás: a fogak lekerekítettek, ezért nem vágásra, hanem kaparásra kifejlesztett eszköz. Komolyabb lerakódások fellazításának szerszáma.

19. Megnevezés: fogazott szárnyas fúrófej

Felhasználás: komolyabb építőipari maradványok fellazítására szolgáló szerszám.

20. Megnevezés: visszavezető fúrófej

Felhasználás: első sorban a lefolyócsőben megakadt tárgyak (leggyakrabban műanyag darabok) és textil darabok visszaszerzésére szolgáló szerszám.

Duguláselhárító vállalkozásunk specialitása

Mosdó vezetékek és mosogató lefolyók szakszerű duguláselhárítása
WC. csészék és vezetékek dugulásának megszüntetése
Padlóösszefolyók és épített zuhany lefolyók tisztítás
Fővezetékek, alapvezetékek és csatornahálózatok WOMA duguláselhárítás
Csatornakamerázás és hibamegállapítás
Spirálos és magasnyomású csatornatisztítás
Vízvezeték szerelés lakásban és udvaron
Csatorna építés, javítás és nyomvonal meghatározás

Duguláselhárítás Pest megye kiemelt területein

Konyhai (mosogató), fürdőszobai (WC., fürdőkád, zuhanytálca, mosdókagyló, padló összefolyó, piszoár) és kültéri (szennyvízakna, alapvezeték, tisztítóakna) dugulásának megszüntetését vállaljuk az alábbi Pest megyei településeken: Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Dunakeszi, Érd, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Isaszeg, Kerepes, Kistarcsa, Leányfalu, Maglód, Monor, Mogyoród, Nagytarcsa, Pécel, Pilis, Pilisvörösvár, Pomáz, Szentendre, Szada, Sződ, Telki, Üllő, Vác, Vecsés, Veresegyház.

Dugulás elhárítás Budapest · Fix árak · Házilag · Szótár

5/5 - (1 vote)