A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárító berendezések

Duguláselhárító berendezések
Akinek van egy kis kézügyessége és beruház egy kézi duguláselhárító berendezésre az egy-két kisebb dugulást meg fog tudni szüntetni az otthonában. Az itt bemutatott (kézi és gépi) berendezések jó minőségű, de nem professzionális ipari eszközök, mivel általában egy fúrógép pörgeti a dobba szerelt spirált. Viszont egy kézmosó vagy padlóösszefolyó duguláselhárítására már alkalmasak. Sajnos ezen berendezések is nagyon drágák és itthon csak nehezen beszerezhetőek. A professzionális ipari duguláselhárító eszközökről itt olvashat: Gépek és eszközök.

És most jöjjön egy-két igazán profi ipari minőségű duguláselhárító berendezés fotója. Ezek a gépek már komoly súllyal rendelkező nagy teljesítményű gépek. Kezelésük csak nagy szakértelemmel és tapasztalattal végezhető. A beépített alkatrészek is csúcs minőségűek (szorító pofa, áttételezés, villany motor, csapágyazás, stb…)

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében, fix áron, gyorsan a legolcsóbban. Womás csatorna mosatás, gyökérvágás, csatorna kamerázás.  Tippek és tanácsok, hogyan szüntessük meg otthonunkban a dugulást házilag.

És egy pár duguláselhárító berendezés a jövőből:

4.8/5 - (6 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma