Duguláselhárítás Zalaegerszeg

Duguláselhárítás Zalaegerszeg
Dugulások elhárítását Zalaegerszegen és 40km-es körzetében. Ingyenes kiszállással vidékre is. Zalaegerszeg és környékén, garanciával, mindennap!

KÓSA GYÖRGY
Dugulás elhárítás  gépi technológiával – Zalaegerszeg térségében.
8900 Zalaegerszeg, Vizslaparki út 32 .
Telefonszám : 06 92 318 281 vagy 06 30 401 4429

BÓNYAI ÁRPÁD
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Szívhegyi út 7.
Telefon: 06 30/906-9122

KASZÁS ÉS TÁRSA KFT.
GÓLYAHÍR U.15
8900 ZALAEGERSZEG, ZALA
Telefon : 92-511-962
Fax : 92-511-962

Tisztelt Zalaegerszegi duguláselhárító szakember, amennyiben szeretne weboldalával ingyenesen megjelenni ezen az oldalon kérem, írjon nekünk a „KAPCSOLAT” menüpontban. A feltételekről írásban tájékoztatjuk.

Duguláselhárítás Zalaegerszegen

  • Beltéri lefolyók és csatornarendszerek szakszerű tisztítása.
  • Kültéri csatorna hálózatok tisztítása.
  • Esővíz elvezető rendszerek duguláselhárítása.
  • Hibamegállapítások és szakvélemények kiállítása.
  • Lefolyótisztítás a legmodernebb duguláselhárító gépekkel.

Mitől alakul ki a dugulás a csatornarendszerben ?
Főként a szerkezeti hibák a felelősek (vékonyka csövek, rossz lejtések, hanyag illesztések, kontrás kötések), másodsorban a kevés víz és meleg víz felhasználás, ami túlzott mosogató és mosószer felhasználással párosul. És utoljára az idegen tárgyak a WC. vezetékében, úgymint: ételmaradék, toalett kacsa, intimbetét, nedves törlőkendő, gyerekjáték, macskaalom, stb.

Milyen eszközökkel dolgoznak a duguláselhárító szakemberek ?
Ipari kivitelű kézi spirállal, szívó-nyomó pumpával, motoros csőtisztító berendezéssel, hordozható nagynyomású, kompresszoros mosatóval, Woma rendszerű csatornamosató teherautóval, csatorna kamerával, stb. Minden esetben a megismert probléma határozza meg az bevethető technikát.

Előzze meg a dugulás kialakulását:

A konyhai mosogató lefolyó rendszerébe öntsünk havonta egy fazék lobogásban lévő forróvizet.
Nagyobb mennyiségű olajat vagy zsiradékot semmiképpen ne a mosogatóba öntsük.
Mosogató gépünkbe felváltva használjuk a tablettát és a folyékony mosogatószert.
A hosszú szőrű házi kedvenceink szőrzetét még a fürdés előtt alaposan keféljük ki.
Padlóösszefolyónkat 3 havonta tisztítsuk ki, mosogatón szifonját legalább 6 havonta.
A WC. ne szemetes !

Kültéri dugulások megszüntetése

A kültéri csövek állapotát más tényezők befolyásolják, mint azokét, melyek a lakáson belül futnak. A homok, a föld, a fák és a növények gyökerei, a fű és a kavicsok is veszélyeztetik a víz zavartalan átjutását ezeken a csöveken és a már kialakult dugulások elhárításához is más eszközökre lesz szükségünk, mint beltérben.

Hiába vennék elő a lefolyó tisztító vegyszereket, de a manuálisan működtethető csőgörénnyel is feleslegesen próbálkoznánk. A kültéri dugulások elhárítására a legjobb eszköz az elektromos duguláselhárító, ami ugyan nem található meg minden háztartásban, de akár bérelni is lehet. Háztulajdonosok számára célszerű egy ilyen gépre beruházni, hiszen a dugulások megelőzésében és a probléma gyors elhárításában is számíthatunk rá.

A kültéri csőbe levezetve a spirált arra figyeljünk, hogy az óramutató járásával megegyező irányba forogjon, így jut egyre lejjebb. Ha elakadna, váltogassuk a forgás irányát, mozgassuk kijjebb, majd újra beljebb a csőben, míg az akadály el nem hárul és a spirál tovább nem tud haladni. Amennyiben a dugulást nem törmelék, hanem gyökérzet okozza, speciális gyökérvágó fej segítségével szüntethetjük meg a problémát.

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében, fix áron a legolcsóbban. Mosogató, WC, összefolyó, kézmosó, fürdőkád és zuhany profi, gépes dugulás megszüntetése gyorsan, tisztán, 30 nap garanciával. Kizárólag bontás nélkül dolgozunk, hétvégén is. Az oldalon sok tippet és tanácsot olvashat, hogyan szüntetheti meg otthonában a dugulást házilag.

4.1/5 - (10 votes)