Duguláselhárítás Veszprém

Duguláselhárítás Veszprém
KERÉKGYÁRTÓ ÉS FIAI KFT
MIKLÓS UTCA 27
8200 VESZPRÉM
Telefon : (30) 354 3092

Inota-Mobil Kft. – Duguláselhárítás, Kamerás csővizsgálat!
Cím: 8100 Várpalota, Polyán utca 29.
Telefonszám : 06 (30) 853 08 57

Non-Stop Lakásszerviz
Elérhetőségek:
Tel.:+36 30 2164396
Mail:dugulas24@gmail.com

PROFITMAIL BT
LÓCZY L U 5/D
8200 VESZPRÉM
Telefon : 70/384-9503
Fax : 87/789-980

Ország László és Bognár Ferenc
Duguláselhárító mesterek
Telefonszám: 06-(30)-721-7120

Veszprém megyei duguláselhárítás
Telefon:06-30-5025886
Csatornák tisztítása!

Tisztelt Veszprémi duguláselhárító szakember, amennyiben szeretne weboldalával ingyenesen megjelenni ezen az oldalon, kérjük írjon nekünk a „KAPCSOLAT” menüpontban. A feltételekről írásban tájékoztatjuk.

Duguláselhárítás  Veszprémben

  • Beltéri lefolyók és csatornarendszerek szakszerű tisztítása.
  • Kültéri csatorna hálózatok tisztítása.
  • Esővíz elvezető rendszerek duguláselhárítása.
  • Hibamegállapítások és szakvélemények kiállítása.
  • Lefolyótisztítás a legmodernebb duguláselhárító gépekkel.

Mitől alakul ki a dugulás a csatornarendszerben ?
Főként a szerkezeti hibák a felelősek (vékonyka csövek, rossz lejtések, hanyag illesztések, kontrás kötések), másodsorban a kevés víz és meleg víz felhasználás, ami túlzott mosogató és mosószer felhasználással párosul. És utoljára az idegen tárgyak a WC. vezetékében, úgymint: ételmaradék, toalett kacsa, intimbetét, nedves törlőkendő, gyerekjáték, macskaalom, stb.

Milyen eszközökkel dolgoznak a duguláselhárító szakemberek ?
Ipari kivitelű kézi spirállal, szívó-nyomó pumpával, motoros csőtisztító berendezéssel, hordozható nagynyomású, kompresszoros mosatóval, Woma rendszerű csatornamosató teherautóval, csatorna kamerával, stb. Minden esetben a megismert probléma határozza meg az bevethető technikát.

Előzze meg a dugulás kialakulását:

A konyhai mosogató lefolyó rendszerébe öntsünk havonta fazék forróvizet.
Nagyobb mennyiségű olajat vagy zsiradékot semmiképpen ne a mosogatóba öntsük.
Mosogató gépünkbe felváltva használjuk a tablettát és a folyékony mosogatószert.
A hosszú szőrű házi kedvenceink szőrzetét még a fürdés előtt alaposan keféljük ki.
Padlóösszefolyónkat 3 havonta tisztítsuk ki, mosogatón szifonját 6 havonta.
A WC. ne szemetes !

Fagyökérzet okozta dugulás megszüntetése

A fáknak az életben maradáshoz vízre van szükségük és nem is kevésre. Egy év alatt akár 150.000 liter vizet is fel tudnak szívni a talajból a gyökereiken keresztül, melyek ha nem találnak nedvességet, képesek messzire és a legfurcsább helyekre is bekúszni a vízért. A csatornák és a házból kivezető csövek bőséges vízellátást biztosítanak számukra, ezért a legkisebb repedésen keresztül is beférkőznek, idővel akár teljesen elzárhatják a csatornát.

A fagyökérzet okozta dugulások ellen a leggyakrabban a gyökérvágó fejet alkalmazzák, ami a csőgörényhez hasonló eszköz végére van felszerelve. Ez a fűrészlap nagy sebességgel forog körbe, így elvágja a fák gyökereit, de csak a gyengébbeket. Az igazán vastag gyökérzettel szemben nem nevezhető hatékonynak.

Sokan alkalmazzák a rézszulfátot is, amit vízzel kevernek össze. Ezt 100%-osan biztos módszernek tartják, mivel a réz szulfát erős méreg a növények számára, így a cső körüli talajba jutva megakadályozza a gyökérzet terjedését. Miután beleöntöttük a csőbe, 12 órát várjunk az öblítésig. Sok esetben azonban a csövek cseréje jelenthet csak hosszútávra megoldást.

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében, fix áron a legolcsóbban. Mosogató, WC, összefolyó, kézmosó, fürdőkád és zuhany profi, gépes dugulás megszüntetése gyorsan, tisztán, 30 nap garanciával. Kizárólag bontás nélkül dolgozunk, hétvégén is. Az oldalon sok tippet és tanácsot olvashat, hogyan szüntetheti meg otthonában a dugulást házilag.

4/5 - (4 votes)