Duguláselhárítás Székesfehérvár

Duguláselhárítás Székesfehérvár
Ország és Bognár
Duguláselhárítás 3 hónapos garancia
8000 Székesfehérvár, Sziget utca 21
Tel: 06(30) 960 0227

Inota-Mobil Kft. – Duguláselhárítás, Kamerás csővizsgálat!
Cím: 8100 Várpalota, Polyán utca 29.
Telefonszám : 06 (30) 853 08 57

Alba Vízcső KFT.
Telefon: 06 30 261 2818
Dugulások professzionális elhárítása.
NON-STOP Székesfehérváron és Fejér megyében, GARANCIÁVAL.

Eibeck József
Duguláselhárítás ipari womával és spirállal, bontás nélkül!
Garanciával! Székesfehérvár és fejér megyében.
Telefon: 06209132996

MOLNÁR GÁBOR
KELEMEN BÉLA 20
8121 SZÉKESFEHÉRVÁR, FEJÉR
Telefon : 06204136682

SZAGMESTER KFT
MALACKAI UTCA 2/B
8000 SZÉKESFEHÉRVÁR, FEJÉR
Telefon : (20) 493 6954

Szöllősi – Duguláselhárító
Telefon szám: 70 5757 152

Tisztelt Székesfehérvári duguláselhárító szakember, amennyiben szeretne weboldalával ingyenesen megjelenni az oldalunkon, kérjük jelentkezzen a „KAPCSOLAT” menüpontban. A feltételekről írásban tájékoztatjuk.

Duguláselhárítás Székesfehérvár

  • Beltéri lefolyók és csatornarendszerek szakszerű tisztítása.
  • Kültéri csatorna hálózatok tisztítása.
  • Esővíz elvezető rendszerek duguláselhárítása.
  • Hibamegállapítások és szakvélemények kiállítása.
  • Lefolyótisztítás a legmodernebb duguláselhárító gépekkel.

Mitől alakul ki a dugulás a csatornarendszerben ?
Főként a szerkezeti hibák a felelősek (vékonyka csövek, rossz lejtések, hanyag illesztések, kontrás kötések), másodsorban a kevés víz és meleg víz felhasználás, ami túlzott mosogató és mosószer felhasználással párosul. És utoljára az idegen tárgyak a WC. vezetékében, úgymint: ételmaradék, toalett kacsa, intimbetét, nedves törlőkendő, gyerekjáték, macskaalom, stb.

Milyen eszközökkel dolgoznak a duguláselhárító szakemberek ?
Ipari kivitelű kézi spirállal, szívó-nyomó pumpával, motoros csőtisztító berendezéssel, hordozható nagynyomású, kompresszoros mosatóval, Woma rendszerű csatornamosató teherautóval, csatorna kamerával, stb. Minden esetben a megismert probléma határozza meg az bevethető technikát.

Előzze meg a dugulás kialakulását:
A konyhai mosogató lefolyó rendszerébe öntsünk havonta fazék forróvizet. Nagyobb mennyiségű olajat vagy zsiradékot semmiképpen ne a mosogatóba öntsük. Mosogató gépünkbe felváltva használjuk a tablettát és a folyékony mosogatószert. A hosszú szőrű házi kedvenceink szőrzetét még a fürdés előtt alaposan keféljük ki. Padlóösszefolyónkat 3 havonta tisztítsuk ki,  mosogatón szifonját 6 havonta. A WC. ne szemetes !

Dugulás a fürdőkádban
Természetesen a kádban is keletkezhet dugulás, hiszen ahol van lefolyó, ott annak bedugulására is jó esély van. Itt számos típusú dugulás jelentkezhet, amelyek egy részét megoldhatjuk házilag is, a többit pedig a szakemberek általában könnyedén képesek orvosolni.

Mint minden más lefolyó esetében, a kádban is megtörténhet, hogy a lefolyócsőbe idegen anyag és tárgyak kerülnek. (homok, sár, papír, fültisztító pálcika, emberi és állati szőr)  Ezeken azután kisebb tárgyak akadnak fenn, s az akadály egyre nagyobbra nő, míg azután a cső teljesen eldugul. Ebben az esetben a legszerencsésebb az lehet, ha profira hagyjuk a munkát.

A kád lefolyójába ugyanakkor kerülhetnek szennyeződések is. Ilyen lehet például a ruhákból kimosott sár,homok, cement, amely megtapad a cső falán, s annak keresztmetszetét egyre szűkíti, míg végül átjárhatatlanná nem válik a cső. És persze ott van a haj, amely a lefolyóban felgyűlik és rövid úton elzárja azt.

A legtöbb esetben az ilyen dugulások megoldhatóak akár házi módszerekkel is – a régi, jól bevált bölcsességek sok esetben képesek lehetnek egyszerűen és költséghatékonyan megoldani a gondot, anélkül, hogy szakembert kellene hívnunk. A  WC. pumpa vagy a nagyobb mennyiségű forróvíz a legegyszerűbb ilyen módszereke, s ha ezek nem válnak be, még mindig ott van az ecet, a  trisó vagy a szódabikarbóna, esetleg a bolti lefolyótisztító szerek.

Ha ezekkel a szerekkel nem sikerült a kád dugulást megszüntetni, még próbálkozhatunk , a tusolócső nyomását felhasználni, úgy hogy a lefolyócsőhöz illesztjük a zuhanycsövet, de a túlfolyót feltétlen fogjuk be, hogy a nyomás érvényesülni tudjon.

Ha mindezek hatástalanok maradnak, hívjunk duguláselhárítót, aki képes percek alatt felmérni, majd hatékonyan elhárítani a problémát. Így a lefolyó újra átjárható, a háztartás újra teljesen működőképes lehet. Amennyiben segítségre van szüksége, hívja Budapesti duguláselhárító szakembereinket: Duguláselhárítás Budapesten – olcsón, bontás nélkül, fix áron.

5/5 - (2 votes)