Duguláselhárítás Szeged

Duguláselhárítás Szeged és környéke

VÍZ GÁZ FŰTÉSSZERELÉS AQUA SZERVIZ
HAJNAL UTCA 27
6725 SZEGED, CSONGRÁD
Telefon : 06 62 442 698

Egyed Adrián
6724 Szeged, Zsitva sor 5 ‎
Telefon: 06 70 630 3806
Duguláselhárítás Csongrád megye

Duguláselhárítás
Telefon: 06 30 945 8674 ‎
Duguláselhárítás – Gyuricza István

Víz-Gáz-Fűtésszerelés, dugulás elhárítás
6725 Szeged, Hajnal utca 27 ‎
Tel: 06 62 442 698 ‎

TIZSU 2000 KFT
KLÁRA UTCA 36
6726 SZEGED, CSONGRÁD
Telefon : (70) 241 2288

Tisztelt Tatabányai duguláselhárító szakember, amennyiben szeretne weboldalával ingyenesen megjelenni az oldalunkon, kérjük jelentkezzen a „KAPCSOLAT” menüpontban. A feltételekről írásban tájékoztatjuk.

Duguláselhárítás Szeged

  • Beltéri lefolyók és csatornarendszerek szakszerű tisztítása.
  • Kültéri csatorna hálózatok tisztítása.
  • Esővíz elvezető rendszerek duguláselhárítása.
  • Hibamegállapítások és szakvélemények kiállítása.
  • Lefolyótisztítás a legmodernebb duguláselhárító gépekkel.

Mitől alakul ki a dugulás a csatornarendszerben ?
Főként a szerkezeti hibák a felelősek (vékonyka csövek, rossz lejtések, hanyag illesztések, kontrás kötések), másodsorban a kevés víz és meleg víz felhasználás, ami túlzott mosogató és mosószer felhasználással párosul. És utoljára az idegen tárgyak a WC. vezetékében, úgymint: ételmaradék, toalett kacsa, intimbetét, nedves törlőkendő, gyerekjáték, macskaalom, stb.

Milyen eszközökkel dolgoznak a duguláselhárító szakemberek ?
Ipari kivitelű kézi spirállal, szívó-nyomó pumpával, motoros csőtisztító berendezéssel, hordozható nagynyomású, kompresszoros mosatóval, Woma rendszerű csatornamosató teherautóval, csatorna kamerával, stb. Minden esetben a megismert probléma határozza meg az bevethető technikát.

Előzze meg a dugulás kialakulását:

A konyhai mosogató lefolyó rendszerébe öntsünk havonta fazék forróvizet.
Nagyobb mennyiségű olajat vagy zsiradékot semmiképpen ne a mosogatóba öntsük.
Mosogató gépünkbe felváltva használjuk a tablettát és a folyékony mosogatószert.
A hosszú szőrű házi kedvenceink szőrzetét még a fürdés előtt alaposan keféljük ki.
Padlóösszefolyónkat 3 havonta tisztítsuk ki,  mosogatón szifonját 6 havonta.
A WC. ne szemetes !

A legolcsóbb megoldás dugulások és a penész ellen

A különböző eredetű lerakódások mellett a penész is sok gondot okoz a lefolyóknál. Ezek a gombák előszeretettel telepszenek meg a lefolyó körül, valamint a csőnek olyan alsóbb szakaszaiban, ahova már kefével sem tudunk benyúlni. Befészkelik magukat a cső teljes hosszába és a legapróbb résekbe, az illesztések közé. Hogy elbánjunk velük, csupán két hozzávalóra van szükségünk.

Az ecet és a szódabikarbóna legendásan jó szolgálatot tesznek otthonunk tisztán tartásában és fertőtlenítésében. Kombinációjuk egyedülálló hatékonysággal bír valamennyi vizesblokk dugulásának megszüntetésében, de a penész ellen is bevethetjük őket. Egy vödör forrásban lévő vizet öntsünk lassan a lefolyóba. Míg a penész kifejezetten kedveli a meleg és nedves környezetet, a lobogó víz megöli a gombaspórákat.

Öntsünk rá 1 bögre szódabikarbónát, majd ugyanennyi ecetet. Ezek a leghatékonyabb baktérium- és gombaölők, melyeket legalább 10 percig hagyjunk hatni a lefolyóban, majd meleg vízzel öblítsük le. Az ecet és a szódabikarbóna a legrejtettebb helyeken is elpusztítják a penészgombákat és feloldják az enyhébb dugulásokat.

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében, fix áron a legolcsóbban. Mosogató, WC, összefolyó, kézmosó, fürdőkád és zuhany profi, gépes dugulás megszüntetése gyorsan, tisztán, 30 nap garanciával. Kizárólag bontás nélkül dolgozunk, hétvégén is. Az oldalon sok tippet és tanácsot olvashat, hogyan szüntetheti meg otthonában a dugulást házilag.

5/5 - (1 vote)