Duguláselhárítás Ráckeve

A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás Ráckeve területén és a környező településeken. Lefolyótisztítás szakszerűen, modern gépekkel, kedvező áron,  falbontás nélkül  Ráckevén.  Fertőtlenítés és dugulások megszüntetése Ráckeve területén.

Non-stop ügyfélszolgálat, olcsó árak, garancia vállalásal.

Amiben számíthat ránk: Konyha, WC, mosogató, fürdőszoba, mosdó, zuhany, padlóösszefolyó, piszoár, bidé, mosogatógép, mosógép lefolyóvezetékének szakszerű tisztítása és duguláselhárítása. Fix áras szolgáltatásokat nyújtunk, rejtett költségek nélkül. Garanciát vállalunk az elvégzett munkára, kizárólag bontás nélküli megoldásokat alkalmazunk, tiszta munkavégzéssel. Igény esetén, vízvezeték szerelő szakember bevonása is lehetséges. Nagycsaládosoknak, nyugdíjasoknak és diákoknak árkedvezményt biztosítunk a munkadíjból.

Dugulás elhárítás Ráckeve

Miért érdemes minket választania ?

Kollégáink több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.
A legkorszerűbb duguláselhárító gépparkkal rendelkezünk.
Pontosan, a megbeszélt időpontban érkezünk.
A megbeszélt áron oldjuk meg a problémát.
Kizárólag bontás nélkül dolgozunk.
Igény esetén vízvezeték szerelő szakembert is biztosítunk

És egy pár hasznos tipp, hogy megelőzzük a dugulásokat:

1. Bőséges meleg víz használat és kevés mosogatószer felhasználás.
2. Inkább folyékony mosószert használjunk a mosogatógépben, mint tablettát.
3. Kézmosó és mosogató szifonunkat, legalább fél évente takarítsuk ki.
4. A WC. dugulások kialakulásánál jelentős tényező a víztakarékos tartály.
5. A műanyag lefolyószűrők használata, csak hajmosásnál indokolt.

Amiben segíthetünk:
Családi házak és társasházak, lefolyórendszerében fellépő alkalmi, vagy visszatérő jellegű dugulások megszüntetésében.  Legyen az kültéren vagy beltérben.

Beltérben:
Eldugult WC-k, mosdók, mosogatók, fürdőkádak, zuhanyzók, padlóösszefolyók, klímavezetékek dugulásának megszüntetését vállaljuk.

Kültérben:
Esővezetékek, udvari folyókák, garázs összefolyók, aknák és strang vezetékek tisztítását vállaljuk. Igény esetén gyökértelenítést is vállalunk.

Woma duguláselhárítás – garancia vállalás, tiszta munkavégzés.

A kereskedelmi forgalomban kapható vegyszerekkel mindig legyünk óvatosak, és több különböző összetételű lefolyótisztító szert ne alkalmazzunk egyszerre, mert nem fokozzák egymás hatását, hanem inkább még nagyobb dugulást okoznak. Előre döntsük el, hogy lefolyótisztító granulátumot használunk, vagy folyékony állagú lefolyó tisztítószert. (Mindenki másra esküszik.) Kisebb lefolyó dugulások esetén először mindig a házi, környezetbarát szerekkel próbálkozzunk:  kóla,  sütőpor,  ecet,  szódabikarbóna,  citromsav, forróvíz kombinációk.

Mosogató, mosdó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó és WC. duguláselhárítás  Ráckeve.

Duguláselhárítás házilag bóraxszal
Szakember helyett mi magunk is elháríthatjuk a kevésbé komoly dugulásokat, legyen szó akár a vécéről, akár a mosogatóról, akár a kádról. Az ételmaradékok, hajszálak, körömdarabok, szappanmaradványok vagy a vízkő okozta dugulást különböző házi szerekkel – például konyhasóval, szódabikarbónával, sütőporral, ecettel vagy trisóval – is orvosolhatjuk.  A fentiek alternatívájaként használhatunk bóraxot is.

A bórax hasznos segítőtárs:  kitisztítja a foltokat a szőnyegből, eltávolítja a penészt a ruhákról, de a lefolyót is alaposan kitisztítja. Előnye, hogy sokkal gyengédebb, mint a bolti lefolyótisztító szerek. Szórjunk félpohárnyi bóraxot a lefolyóba, majd öntsünk bele két pohár forrásban lévő vizet is. Egy ideig hagyjuk hatni a keveréket, majd folyassunk forró vizet a lefolyóba.

5/5 - (11 votes)