Duguláselhárítás Pilis – Fix áron, garanciával, gyorsan

A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás Pilis térségében. Duguláselhárítás kedvező áron, falbontás nélkül Pilisen. Fix áras duguláselhárítás és 30 nap garancia minden elvégzett munkára! Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás Pilis és a környező településeken. Mosogató, mosdó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó, piszoár, alapvezeték és WC. duguláselhárítás Pilis.

Helyi duguláselhárító szakemberek!

Duguláselhárítás Pilis
Duguláselhárítás Pilis

A duguláselhárítással kapcsolatos költségeket, minden esetben előre közöljük. Így az aktuális feladat befejeztével semmilyen meglepetés nem érheti Önt. Garanciát vállalunk az elvégzett munkára. Vízvezeték szerelést is vállalunk.

A környező települések ahol dolgozunk:

Monorierdő
Nyáregyháza
Albertirsa
Gomba
Monor
Vasad
Pánd
Üllő
Mende

Non-stop ügyfélszolgálat, fix árak, garancia vállalás

– Nincs hétvégi vagy ünnepnapi felár.
– Nincs folyóméter díj.
– Nincs kiszállási díj.
– Garancia az elvégzett munkára.
– Pontos megjelenés
– Tiszta, precíz munkavégzés

Konyha, WC, mosogató, fürdőszoba, mosdó, zuhany, padlóösszefolyó, duguláselhárítás. Piszoár, bidé, mosogatógép, mosógép lefolyóvezeték duguláselhárítás. Igény esetén, vízvezeték szerelő szakember bevonása is lehetséges. Duguláselhárítás 1 órán belül Pilis térségében. Fix áron, járulékos költségek nélkül.

Miért érdemes minket választania ?
Kollégáink több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.
A legkorszerűbb duguláselhárító gépparkkal rendelkezünk.
Pontosan, a megbeszélt időpontban érkezünk.
A megbeszélt áron oldják meg a problémát.
Kizárólag bontás nélkül dolgozunk.
Igény esetén vízvezeték szerelő szakembert is biztosítunk

Pilis a keresésben

Szolgáltatásaink Pilis térségében :
Beltéri lefolyórendszerek tisztítása és időszakos karbantartása. (mosogató, WC., mosdó, összefolyó)
Kültéri csatorna hálózatok tisztítása és időszakos karbantartása. (aknák, tisztító idomok)
Esővíz elvezető rendszerek duguláselhárítása.
Fertőtlenítés és szagtalanítás a duguláselhárítás után.
Hibamegállapítások és szakvélemények kiállítása.

Pilis képekben

Milyen technológiát alkalmaznak duguláselhárító szakembereink:
1. A csőspirálos duguláselhárítás a leggyakoribb módszer melyet alkalmazunk, itt 8-10-16-22 mm. átmérőjű csőspirálokat engedünk be kíméletesen a lefolyó vezetékbe, mely az esetek döntő többségében megoldja a problémát. A kis átmérőjű mosdó és mosogató vezetékeknél a vékonyabb, a strang és WC. vezetékeknél a vastagabb spirálok alkalmazása szükséges. A komolyabb átmérővel rendelkező kültéri szakaszok dugulását – java részt az idegen tárgyak, szerkezeti hibák és a gyökérbenövések okozzák.

2. A csatorna mosatás, vagy más néven Womázás. Nagynyomású szivattyúval történő csőmosatás 120-160 bar nyomással és akár 150 méter szakaszon is történhet. A módszer mellett szól, hogy teljes keresztmetszetben átmossa az épület szennyvíz-rendszerét. A nagynyomású vízzel könnyedén kitisztíthatóak az aknák is.

3. Csatornakamerázásra, más néven csatorna diagnosztikai vizsgálatra első sorban az ismétlődően visszatérő (elsősorban kültéri) makacs dugulások felderítésénél van szükség. Fontos az megállapítani, hogy mik is lehetnek a visszatérő dugulások kiváltó okai. Építőanyagok és törmelékek a csőhálózatban, gyökerektől származó benövések, cső vagy csőszakasz törés, vezeték sülyedések?

És egy hasznos cikk a padlóösszefolyókról:

A kellemetlen szagok legfőbb okai:
1. Kiszáradt padlóösszefolyó – egyszerűen elpárolgott a víz a padlóösszefolyóból. Ez akkor van, ha a nincs bűzzáró víz utánpótlás, mert ritkán használt zuhanytálcák és mosdók vannak rákötve. Amennyiben elfogyott a víz a padlóösszefolyóból, öntsünk utána.
2. Takarítsuk sűrűbben a padlóösszefolyónkat.
3. Ellenőrizzük a bűzelzáró könyök vagy a bűzzáró dugó meglétét.

Egy kis odafigyeléssel tehát, rendszeres tisztítással a baj megelőzhető, elkerülhető, ha viszont mégis felütötte a fejét az a fránya dugulás, akkor érdemes szakemberhez fordulni, aki gyors és hatékony segítséget tud biztosítani.

Budapest · Fix árak · Duguláselhárítás otthon · Szótár

5/5 - (7 votes)