Duguláselhárítás Nagykáta

A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás Nagykáta területén és a környező településeken. Lefolyótisztítás szakszerűen, modern gépekkel, kedvező áron,  falbontás nélkül  Nagykátán.  Fertőtlenítés és dugulások megszüntetése Nagykáta területén.

Amiben számíthat ránk: Konyha, WC, mosogató, fürdőszoba, mosdó, zuhany, padlóösszefolyó, piszoár, bidé, mosogatógép, mosógép lefolyóvezetékének szakszerű tisztítása és duguláselhárítása. Fix áras szolgáltatásokat nyújtunk, rejtett költségek nélkül. Garanciát vállalunk az elvégzett munkára, kizárólag bontás nélküli megoldásokat alkalmazunk, tiszta munkavégzéssel. Igény esetén, vízvezeték szerelő szakember bevonása is lehetséges. Nagycsaládosoknak, nyugdíjasoknak és diákoknak árkedvezményt biztosítunk a munkadíjból.

Woma duguláselhárítás – garancia vállalás, tiszta munkavégzés.

Miért érdemes minket választania ?

Kollégáink több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.
A legkorszerűbb duguláselhárító gépparkkal rendelkezünk.
Pontosan, a megbeszélt időpontban érkezünk.
A megbeszélt áron oldjuk meg a problémát.
Kizárólag bontás nélküli megoldásokat alkalmazunk.
Igény esetén vízvezeték szerelő szakembert is biztosítunk

És egy pár hasznos tipp, hogy megelőzzük a dugulásokat:

1. Bőséges meleg víz használat és kevés mosogatószer felhasználás.
2. Inkább folyékony mosószert használjunk a mosogatógépben, mint tablettát.
3. Kézmosó és mosogató szifonunkat, legalább fél évente takarítsuk ki.
4. A WC. dugulások kialakulásánál jelentős tényező a víztakarékos tartály.
5. A műanyag lefolyószűrők használata, csak hajmosásnál indokolt.

Amiben segíthetünk:
Családi házak és társasházak, lefolyórendszerében fellépő alkalmi, vagy visszatérő jellegű dugulások megszüntetésében.  Legyen az kültéren vagy beltérben.

Beltérben:
Eldugult WC-k, mosdók, mosogatók, fürdőkádak, zuhanyzók, padlóösszefolyók, klímavezetékek dugulásának megszüntetését vállaljuk.

Kültérben:
Esővezetékek, udvari folyókák, garázs összefolyók, aknák és strang vezetékek tisztítását vállaljuk. Igény esetén gyökértelenítést is vállalunk. Csatorna kamerázás és csatorna mosatás.

A kereskedelmi forgalomban kapható vegyszerekkel mindig legyünk óvatosak, és több különböző összetételű lefolyótisztító szert ne alkalmazzunk egyszerre, mert nem fokozzák egymás hatását, hanem inkább még nagyobb dugulást okoznak. Előre döntsük el, hogy lefolyótisztító granulátumot használunk, vagy folyékony állagú lefolyó tisztítószert. (Mindenki másra esküszik.) Kisebb lefolyó dugulások esetén először mindig a házi, környezetbarát szerekkel próbálkozzunk:  kóla,  sütőpor,  ecet,  szódabikarbóna,  citromsav, forróvíz kombinációk.

Mosogató, mosdó, kád, zuhanytálca és WC. duguláselhárítás  Nagykáta.

Mit tegyünk, ha eldugult a mosogató?
Ha mosogatás után elzárjuk a vizet, és az mégsem – vagy csak nagyon lassan – folyik le, több mint valószínű, hogy eldugult a lefolyó. A problémát leggyakrabban a szifonban, vagy rosszabb esetben már a  cső oldalára tapadt ételmaradékok, mosogatószer-maradványok vagy vízkő okozza.  Megelőzésképp rendszeresen vízkőtlenítsük a csövet, például ecettel, a tányérokról és edényekből a maradékot pedig dobjuk a szemetesbe, vagy öntsük a vécébe.

Ha eldugult a mosogató, próbáljuk ki néhány házi praktikát:  a legfontosabb a nagy mennyiségű forróvizes átöblítés, majd öntsünk ecetet,  bóraxot,  trisót,  szódabikarbónát vagy sütőport,  illetve ezek keverékét a lefolyóba, hagyjuk hatni, majd öblítsük le ismételten lobogó forróvízzel.  Szükség szerint ismételjük meg a műveletet akár többször is. Ha a fenti módszer nem jár eredménnyel, próbálkozhatunk még bolti lefolyó tisztítószerekkel és a barkácsboltban vásárolhatunk csőgörényt, és megpróbálkozhatunk azzal is. Ha azonban ez sem hatásos, mindenképpen hívjunk szakembert, mielőtt még nagyobb lenne a baj.

4.6/5 - (8 votes)