A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás Kisoroszi – Fix áron, garanciával, gyorsan

Duguláselhárítás Kisoroszi térségében
Duguláselhárítás kedvező áron, falbontás nélkül Kisorosziban. Fix áras duguláselhárítás és 30 nap garancia minden elvégzett munkára! Csatorna tisztítás, lefolyótisztítás Kisorosziban és a környező településeken. Mosogató, mosdó, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó, piszoár, alapvezeték és WC. duguláselhárítás Kisoroszi.

Helyi duguláselhárító szakemberek!

A duguláselhárítással kapcsolatos költségeket, minden esetben előre közöljük. Így az aktuális feladat befejeztével semmilyen meglepetés nem érheti Önt. Garanciát vállalunk az elvégzett munkára. Vízvezeték szerelést is vállalunk.

Duguláselhárítás 1 órán belül Kisoroszi térségében. Fix áron, járulékos költségek nélkül.

A környező települések ahol dolgozunk:

Leányfalu
Pilisszentlászló
Tahitótfalu
Pomáz
Csobánka
Pilisborosjenő
Visegrád
Dunabogdány
Üröm
Pilisszentkereszt
Piliscsaba
Szentendre

– Nincs hétvégi vagy ünnepnapi felár.
– Nincs folyóméter díj.
– Nincs kiszállási díj.
– Garancia az elvégzett munkára.
– Pontos megjelenés
– Tiszta, precíz munkavégzés

Non-stop ügyfélszolgálat, fix árak, garancia vállalás

Konyha, WC, mosogató, fürdőszoba, mosdó, zuhany, padlóösszefolyó, duguláselhárítás. Piszoár, bidé, mosogatógép, mosógép lefolyóvezeték duguláselhárítás. Igény esetén, vízvezeték szerelő szakember bevonása is lehetséges.

Miért érdemes minket választania ?
Kollégáink több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.
A legkorszerűbb duguláselhárító gépparkkal rendelkezünk.
Pontosan, a megbeszélt időpontban érkezünk.
A megbeszélt áron oldják meg a problémát.
Kizárólag bontás nélkül dolgozunk.
Igény esetén vízvezeték szerelő szakembert is biztosítunk

Kisoroszi

És egy hasznos cikk:

Az esőcsatorna eldugulásának okai
Több fajta dugulás is felléphet a csapadék elvezető rendszerünkben. A gyakoribb dugulás a tető alatt lévő nyitott szakaszon (ereszcsatorna) szokott keletkezni. Ez főként a a szél által hordott finom por, a tetőn vagy a csatornában megtelepedő moha és a falevelek elegyéből szokott kialakulni. Ezért nagyon fontos az ereszcsatorna rendszeres ellenőrzése és karbantartása. Amennyiben ez nem megoldható házilag, akkor hívjunk szakembert aki ezt 1-2 évente elvégzi.

Már az is nagy prevenciós előre lépés, ha a tető fölé nyúló, nagy lomb koronával rendelkező fákat nem engedjük a tető fölé nőni, így nem kell olyan sűrűn az esőcsatornát sem tisztítani. Léteznek úgynevezett esőcsatorna kosarak, melyek nem engedik a faleveleket bemosódni a csőbe. Ezek viszont igen gyakran feltelítődnek, így gyakran kell őket tisztítani.

Szolgáltatásaink Kisoroszi térségében :
Beltéri lefolyórendszerek tisztítása és időszakos karbantartása.
Kültéri csatorna hálózatok tisztítása és időszakos karbantartása.
Esővíz elvezető rendszerek duguláselhárítása.
Fertőtlenítés és szagtalanítás a duguláselhárítás után.
Hibamegállapítások és szakvélemények kiállítása.

Kisoroszi képekben

Milyen technológiát alkalmaznak duguláselhárító szakembereink:
1. A csőspirálos duguláselhárítás a leggyakoribb módszer melyet alkalmazunk, itt 8-10-16-22 mm. átmérőjű csőspirálokat engedünk be kíméletesen a lefolyó vezetékbe, mely az esetek döntő többségében megoldja a problémát. A kis átmérőjű mosdó és mosogató vezetékeknél a vékonyabb, a strang és WC. vezetékeknél a vastagabb spirálok alkalmazása szükséges. A komolyabb átmérővel rendelkező kültéri szakaszok dugulását – java részt az idegen tárgyak, szerkezeti hibák és a gyökérbenövések okozzák.

2. A csatorna mosatás, vagy más néven Womázás. Nagynyomású szivattyúval történő csőmosatás 120-160 bar nyomással és akár 150 méter szakaszon is történhet. A módszer mellett szól, hogy teljes keresztmetszetben átmossa az épület szennyvíz-rendszerét. A nagynyomású vízzel könnyedén kitisztíthatóak az aknák is.

3. Csatornakamerázásra, más néven csatorna diagnosztikai vizsgálatra első sorban az ismétlődően visszatérő (elsősorban kültéri) makacs dugulások felderítésénél van szükség. Fontos az megállapítani, hogy mik is lehetnek a visszatérő dugulások kiváltó okai. Építőanyagok és törmelékek a csőhálózatban, gyökerektől származó benövések, cső vagy csőszakasz törés, vezeték sülyedések?

Budapest · Fix árak · Duguláselhárítás otthon · Szótár

4.9/5 - (9 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma