Duguláselhárítás képek

A duguláselhárítás telefonszáma

Érdekes képek a duguláselhárítással és lefolyótisztítással kapcsolatosan. A galériában szereplő képek egyenként is megtalálhatóak a bejegyzésekben. Az éves során annyi mindennel találkoztak már duguláselhárító szakembereink, hogy nem is tudjuk, miből szemezgessünk. A galériában azok a dolgok vannak, amikkel napi szinten találkozunk.

Duguláselhárítás profi gépekkel.
A dugulások minden háztartásban előbb-utóbb bekövetkeznek. Az igazán komoly dugulásokat pedig házilagos (otthoni) módszerekkel lehetetlen megoldani. De ne essen kétségbe, mert a hét minden napján számíthat ránk. Nagy teljesítményű spirálos duguláselhárító gépekkel és magasnyomású csatornamosó (WOMA) berendezéssel dolgozunk.

Duguláselhárító gyors szolgálatunk – Pesten és Budán – az 1 órán belüli kiszállást az alábbi területeken  tudja ígérni: Zuglóban, Angyalföldön, Újpesten, Rákospalotán, Szentmihályon, Belvárosban és Budán. A felsorolt területeken 1 órán belül megjelennek duguláselhárító szakembereink. Budapest többi kerületében és Pest megye kiemelt településeire 2 órán belül érkezünk meg.

4.5/5 - (8 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma