Duguláselhárítás Kecskemét. Fix áron! Olcsón, garanciával!

A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás Kecskeméten

Tisztelt Látogató! Amennyiben eldugult a lakásában vagy a munkahelyén a csatornarendszer, forduljon hozzánk bizalommal a gyors segítségért. Profi duguláselhárító szakemberek, pontos megérkezés, tiszta munkavégzés.

Amiben segíthetünk: Mosogató, WC, padlóösszefolyó, kézmosó, kád, zuhany, piszoár, bidé és fővezetékek vezetékek, szakszerű duguláselhárításában.  A legmodernebb spirálos és csatornamosó duguláselhárító berendezésekkel dolgozunk. Minden munkára hosszú garanciát vállalunk, bontás nélkül dolgozunk, higiénikus munkavégzéssel.

  • Beltéri lefolyók és csatornarendszerek szakszerű tisztítása.
  • Kültéri csatorna hálózatok tisztítása.
  • Woma duguláselhárítás, Womás csatornamosatás
  • Kamerás csatorna vizsgálat, csatornakamerázás
  • Esővíz elvezető rendszerek duguláselhárítása.
  • Hibamegállapítások és szakvélemények kiállítása.
  • Lefolyótisztítás a legmodernebb duguláselhárító gépekkel.

Csatornatisztítás és duguláselhárítás 1 órán belül Kecskemét és környéke. A felsorolt településeken gyorsan megjelennek duguláselhárító szakembereink és tisztán, precíz munkavégzéssel dolgoznak.

Kecskemét
Kerekegyháza
Lajosmizse
Ágasegyháza
Ballószög
Felsőlajos
Fülöpháza
Fülöpjakab
Helvécia
Jakabszállás
Kunbaracs
Kunszállás
Ladánybene
Nyárlőrinc
Orgovány
Városföld

Mitől alakul ki a dugulás a csatornarendszerben ?
Főként a szerkezeti hibák a felelősek (vékonyka csövek, rossz lejtések, hanyag illesztések, kontrás kötések), másodsorban a kevés víz és meleg víz felhasználás, ami túlzott mosogató és mosószer felhasználással párosul. És utoljára az idegen tárgyak a WC. vezetékében, úgymint: ételmaradék, toalett kacsa, intimbetét, nedves törlőkendő, gyerekjáték, macskaalom, stb.

Milyen eszközökkel dolgoznak a kecskeméti duguláselhárító szakemberek ?
Ipari kivitelű kézi spirállal, szívó-nyomó pumpával, motoros csőtisztító berendezéssel, hordozható nagynyomású, kompresszoros mosatóval, Woma rendszerű csatornamosató teherautóval, csatorna kamerával, stb. Minden esetben a megismert probléma határozza meg az bevethető technikát.

Előzze meg a dugulás kialakulását:

A konyhai mosogató lefolyó rendszerébe öntsünk havonta fazék forróvizet.
Nagyobb mennyiségű olajat vagy zsiradékot semmiképpen ne a mosogatóba öntsük.
Mosogató gépünkbe felváltva használjuk a tablettát és a folyékony mosogatószert.
A hosszú szőrű házi kedvenceink szőrzetét még a fürdés előtt alaposan keféljük ki.
Padlóösszefolyónkat 3 havonta tisztítsuk ki,  mosogatón szifonját 6 havonta.
A WC. ne szemetes !

Kecskemét városháza
Kecskemét városháza

Lefolyótisztítók típusai

A lefolyótisztítók összetételükben, ezáltal pedig hatásaikat tekintve is különböznek egymástól. Ha tudjuk, milyen típusú dugulással állunk szemben, érdemes azt is tudni, melyik lefolyótisztítót válasszuk az elhárításához.

Az üzletek polcain lúgos lefolyótisztítókból találjuk a legtöbbet. Folyékony vagy szilárd állagúak, fő összetevőjük a nátrium-hidroxid, de egyes típusokban a kálium-hidroxid is megtalálható. A legtöbben ezeket a termékeket vásárolják, de csak a kevésbé makacs lerakódásokat, a hajcsomókat vagy a csövekben összegyűlt zsírt tudjuk feloldani velük.

A savas lefolyótisztítók veszélyesebbek és használatuk nagyobb odafigyelést igényel. Szinte mindenféle dugulással képesek megbirkózni, ugyanakkor a csöveket is károsíthatják, mivel sósavat vagy kénsavat tartalmaznak, ami tönkreteheti a porcelánt, az alumíniumot és az acélt is. Ezeket a szereket csak utolsó lehetőségként és nagy elővigyázatossággal vessük be.

A környezettudatos gondolkodás előtérbe kerülésével váltak népszerűvé az enzimes termékek. Mivel kíméletesen fejtik ki hatásukat, inkább megelőzésre alkalmasak, semmint a meglévő dugulások elhárítására.

Duguláselhárítás Kecskemét. Fix áron! Olcsón, garanciával!

4.5/5 - (28 votes)