A duguláselhárítás telefonszáma

Duguláselhárítás ecettel és szódabikarbónával

Duguláselhárítás ecettel és szódabikarbónával
Sajnálom, hogy ilyen videót is meg kell mutatnom, de ez a leggyakoribb végeredmény, ha egy komolyabb dugulást szeretnénk elhárítani házilagos praktikákkal. A helyzet az, hogy a bemutatott videóban Obivanrobi videó blogger nem hitt a sok otthoni duguláselhárítós videónak…. Megérzései sajnos beigazolódtak, neki sem sikerült a kézmosó dugulását elhárítania az ecet és szódabikarbóna kombóval.

Ezután elővette a noname bolti lefolyótisztító gélt és láss csodát az működött, a dugulás megszűnt. De miről is van szó, miért nem működött az ecet és szódabikarbóna elegye és miért sikerült a lefolyótisztítóval elhárítani a dugulást. A kézmosó vezetékében valószínűleg haj, szőr, borotvahab, kézmosó elegyéből álló masszív lerakódás volt. Ezt a dugulást a szódabikarbóna és ecet keveréke által felszabadult gázok és gőzök nem tudták feloldani (és sajnos ez az általános), azonban a lefolyótisztító gél: nátrium-hipoklorit és nátrium-hidroxid tartalma képes volt feloldani a dugulást. A duguláselhárítást főként a lefolyótisztító nátrium-hidroxid (lúgkő, marónátron) tartalma végezte, mivel ez a vegyület az egyik legerősebb fehérje roncsoló anyag. így tudott elbánni a különféle szerves anyag lerakódásokkal. A  vegyszeres lefolyó tisztítás nem veszélytelen, ezért szellőztessünk és használjunk védőeszközöket.

Kedves Látogató, amennyiben Ön már túl van a videó megtekintésén és továbbra sem sikerült a kialakult dugulást elhárítania, akkor bátran keresse profi duguláselhárító szakembereinket, akik Budapesten és Pest megyében is vállalnak munkát.

4.7/5 - (4 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma