Duguláselhárítás Budapest

A duguláselhárítás telefonszáma
Tisztelt Látogató ! Duguláselhárítást vállalunk Budapest teljes területén, az összes kerületben Budapesten. A legmodernebb eszközökkel dolgozunk, gyors kiszállással, 30 napos garanciával. Nyugodtan hívhat minket ünnepnapokon és hétvégén is.

 • Duguláselhárítás Budapest összes kerületében, garanciával
 • Mosogató, WC, mosdó, zuhany, kád, padlóösszefolyó duguláselhárítás
 • Beltéri lefolyók és csatornarendszerek szakszerű tisztítása
 • Kültéri csatorna hálózatok tisztítása
 • Esővíz elvezető rendszerek duguláselhárítása
 • Hibamegállapítások és szakvélemények kiállítása
 • Lefolyótisztítás duguláselhárító gépekkel
 • Womás csatornamosatás és  dugulás elhárítás
 • Kamerás csatorna vizsgálat
 • Vízvezeték szerelés Budapesten és Pest megyében
 • Fűtésszerelés Budapesten
Duguláselhárítás Budapesten

Mindenféle dugulás (mosdó, mosogató, összefolyó, WC, zuhanyzó) elhárítása a Budapesten.
Budapesti lakásokban, irodákban, üzlethelyiségekben vállalunk csatorna hálózat tisztítást Woma csatorna mosóval és spirálos duguláselhárító géppel. Amennyiben kollégánkat megkeresi telefonon, akkor már a hiba leírását követően árajánlatot tudunk adni a munkáról. Felkészült duguláselhárító szakembereink a legmodernebb gépekkel dolgoznak. Akár azonnal indulnak a problémát megszüntetni.

Fix árakkal dolgozunk, kiszállási díjat sem számolunk fel.
És talán ami még fontos, nem számolunk fel méterárakat sem. Bármilyen átmérőjű csatorna dugulás elhárítására fel vagyunk készülve. Minden szakemberünk Budapesten és Pest megyében lakik, ezért nagyon gyorsan tudunk reagálni a feladatokra. Igény esetén vízvezeték szerelő szakembert is bevonunk a szerelvények cseréjénél. Mielőtt telefonálna, feltétlen olvassa el a weboldalunkon található cikkeket a dugulások házilagos megszüntetéséről. Itt a dugulások megelőzéséről és az otthoni praktikákról találhat rengeteg hasznos írást.

Fontos figyelmeztetés!
Csak nagyon ritkán fognak segíteni bolti lefolyótisztító vegyszerek, sőt bizonyos granulátumok óriási károkat okozhatnak, mivel belekötnek a lefolyóhálózatba. A biztos megoldás, minden esetben a gépi dugulás elhárítás. A folyamatosan visszatérő dugulások hátterében nem a trehányság, hanem a kivitelező hibájából eredő a szerkezeti hibák állnak. Ezek általában a következők: rossz lejtés, sok könyök, túl vékony lefolyócső. Ezek a hibák lehetnek a konyhában, a fürdőszobában vagy az udvari főlefolyóban.

Hol alakulnak ki leggyakrabban a dugulások?
A dobogó legfelső fokán a konyhai dugulás áll, ezután holt versenyben a WC. dugulás áll a mosdó kagyló eldugulásával, majd ezt követi a zuhanytálca a fürdőkád és a padlóösszefolyó eldugulása. Ezen dugulások megszüntetése szinte rutinfeladat szakembereinknek.

Fürdőszobai, konyhai, pincei, garázs és udvari duguláselhárítás Budapest minden kerületében.
Profi duguláselhárító vállalkozásunk számára teljesen mindegy, hogy milyen átmérőjű csatorna dugult el, mert a legvékonyabb mosdó lefolyótól (30 mm) a legvastagabb udvari lefolyóig (300mm), minden dugulást el tudunk hárítani. A profi duguláselhárító csapatot az jellemez, hogy minden fajta csőtisztító géppel rendelkeznek, a kis kézi spiráloktól a több milliós csatornamosó kocsiig.

Duguláselhárítás Budapest minden kerületében garanciával.
Első sorban a megjelölt kerületekben tudjuk teljesíteni az aznapi duguláselhárítást. A többi kerületben is dolgozunk, de lehet, hogy csak másnap tudnak megjelenni szakembereink.
Budán: az I. II. III. XI. XII. kerületben.
Pesten: a IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. kerületben.

Tisztelt Budapesti Látogató!
Kérjük pontosan írja körül körül a problémát, hogy munkatársunk meg tudjuk határozni a várható költségeket.  Ami nagyon fontos, hol található az ingatlan, mi van eldugulva, mióta van eldugulva. A részletes információkról a „Munka menete menüpontban tájékozódhat. Csatorna és lefolyótisztítás – 1 órán belül Budapesten. A duguláselhárítás árak az előzetesen megbeszélt áraktól soha nem térnek el.

Duguláselhárítás Budapesten
Duguláselhárítás Budapesten

Fertőtlenítés Budapesten és Pest megyében – szennyvíz és esővíz betörés utáni szakszerű fertőtlenítés, szagtalanítás és illatosítás. Pincék,  szuterénok,  üzlethelyiségek,  irodák és lakóingatlanok fertőtlenítése.

Ne kínlódjon feleslegesen lefolyórendszere tisztításával, hívja Budapesti duguláselhárító szakembereinket. Dugulások – fix áras, bontás nélküli, szakszerű – gépi megszüntetése.

Duguláselhárító gép - Rothenberger R550
Duguláselhárító gép – Rothenberger R550

Budapesti duguláselhárító gyors szolgálatunk – Pesten és Budán – az 1 órán belüli kiszállást az alábbi területeken tudja ígérni: Zuglóban, Angyalföldön, Újpesten, Rákospalotán, Szentmihályon, Belvárosban és Budán. A többi területen is 2 órán belül megjelennek duguláselhárító szakembereink.

Szolgáltatásaink Budapesten:
Bontás nélküli csatorna és lefolyó tisztítás. Fertőtlenítés és szagtalanítás. Vízvezeték szerelés.  Mosogató, kézmosó WC., padlóösszefolyó, fürdőkád, zuhanyzó, piszoár, szakszerű gépi tisztítása. Womás csatornatisztítás épületen kívül, esőcsatornák és kültéri csatornahálózatok tisztítása.  Duguláselhárítás Budapest összes kerületében.

Általában elmondható, hogy szakembereink 1-2 órán belül megjelennek az adott területen. Lefolyótisztítás profi módon ! A beltéri dugulások specialistája. Fix áras duguláselhárító szolgáltatásokat nyújtunk, rejtett költségek nélkül. Garanciát vállalunk az elvégzett munkára, kizárólag bontás nélküli megoldásokat alkalmazunk, tiszta munkavégzéssel Budapesten.

Duguláselhárítás, woma csatorna mosatás és fertőtlenítés Budapesten és Pest megyében – olcsón szakértelemmel ! Vízvezeték szerelés és csatorna javítás Budapesten és Pest megye területén.

Rothenberger csatorna kamera
Rothenberger csatorna kamera

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás, woma dugulás elhárítás, dugulás megszüntetés – non-stop Budapesten és Pest megyében, olcsón garanciával, modern duguláselhárító eszközökkel és duguláselhárító gépekkel.

Budapesti panoráma
Budapesti panoráma

Új vízvezeték szerelő és fűtésszerelő szolgáltatásaink:
Vízvezeték és fűtés szerelés Budapesten Csőtörések javítása, csatorna rendszerek javítása, mosogató tálcák és mosdó kagylók cseréje, csaptelepek cseréje. WC. tartályok és WC. csészék cseréje, mosogató gépek és mosógépek szakszerű bekötése Budapesten. Sarokszelepek, sarokcsapok, strang elzárók cseréje, kerti csapok és fagytalanító csapok javítása és cseréje.  Komplett vízvezetékrendszerek és csatorna hálózatok kiépítése. Lefolyó tisztítás bontás nélkül, gépekkel. Ingyenes helyszíni felmérés, gyors kiszállással, kedvező árakkal.

Duguláselhárítás Budapesten
Duguláselhárítás Budapesten

Mit tehetünk ha eldugult a konyhai lefolyónk ?

1. Öntsünk egy üveg kólát a lefolyóba.
2. Öntsünk trisót és forró vizet a lefolyóba.
3. Öntsünk szódabikarbónát és forró vizet a lefolyóba.
4. Öntsünk szódabikarbóna+ecet+forró víz kombinációt a lefolyóba.
5. Utolsó esély: lúgkő (nátrium-hidroxid) + forró víz. (VIGYÁZZUNK A MARÓ HATÁSRA)

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében
Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében

Lefolyótisztítás és csatornatisztítás Budapesten. Duguláselhárítás és csatornamosatás (WOMA) Budapest összes kerületében. Vízvezeték szerelés, darálós WC. beépítés és duguláselhárítás. Fűtésszerelés és karbantartás Budapest.

4.2/5 - (60 votes)