A duguláselhárítás telefonszáma

Darálós WC. duguláselhárítás

Darálós WC. duguláselhárítás
Leginkább a “millenium korabeli” belvárosi lakásokban találkozhatunk darálós WC. berendezéssel, ugyanis ezen lakások, soha nem rendelkeztek megfelelő átmérőjű (110 mm) lefolyóvezetékkel, mely viszont elengedhetetlen feltétele a hagyományos (gravitációs rendszerű) toalett beszerelésének. Ilyen esetben adott a megoldás, azaz a szennyeződést le kell darálni, majd a szűk keresztmetszetű (32-63 mm) lefolyórendszerbe bepumpálni, tovább juttatni.

A képen a tampontól eldugult darálós WC. látható
A képen a tampontól eldugult darálós WC. látható

Az utólagos beépítés során, vagy a kézmosó, vagy rosszabb esetbe a mosogató strang vezetékére köti rá a mester. Azonban ezekben a házakban sokszor olyan mértékben elöregedett már ez a vékony strang cs,  amibe bekötik a darálós wc. vezetékét, hogy folyamatosan felakad minden, ezért egy  idő után dugulás alakulhat ki és vezetékek nagy része nem tudja kiszolgálni a darálós szerkezet által előállított szennyeződést és annak elvezetését,  ami által szükségessé válik a duguláselhárítás. A darálós wc-k másik nagy hátránya, hogy csak elektromossággal működtethető, tehát gondot jelenhet egy esetlegesen kialakult áramszünet.

Darálós WC. beépítése
Darálós WC. beépítése

A sok hátrány mellet persze nem szabad megfeledkezni előnyéről sem, mely lehetővé teszi a komfort nélküli lakások komfortosítását, valamint a darálós toalettek szivattyúi képesek szennyvíz átemelési célokat is kiszolgálni. A darálós wc üzemeltetése során tehát kifejezetten figyelni kell arra, hogy lefolyóba nem illő tárgyak semmiképp ne kerüljenek a wc csészébe (nedves törlőkendő, cigaretta csikk, betét,  tampon, nejlon zacskó). A duguláselhárítás darálós wc-k esetében ugyan hatékony módszer, de egy kis odafigyeléssel megőrizhető lefolyónk épsége.

Darálós WC. beépítése

Darálós WC. beépítése

Vállajuk darálós WC.-k szakszerű beépítését, karbantartását és duguláselhárítását. Első sorban az eldugult lefolyó vezetékek szakszerű gépes tisztításával foglalkozunk, de a tartályban megakadt idegen tárgyak eltávolítását is vállaljuk.

Darálós WC. duguláselhárítás
8 4 80%

A duguláselhárítás telefonszáma