Csirke a lefolyóban

A duguláselhárítás telefonszáma

A szinte hihetetlen sztori valahol Rákospalota kertvárosában történt meg. Na nem kell megijedni, nem egy élő csirke került a lefolyóba. Ebben a történetben egy családon belüli viszály volt a kiváltó oka a WC. csésze eldugulásának. Az előzményekről röviden: a családapa ráunt a boltban vásárolt heti háromszori grillcsirkére, betelt a pohár és már nem volt gusztusa újra kisütni a csirkét.

Egy idétlen megoldás

Így a megoldását abban látta, hogy elmegy egy étterembe valami változatosat enni, és az asszony által beszerzett kis méretű csirkét pedig valahogyan eltünteti. Jobb ötlete nem volt, ezért a kisütött csirkefalatokat belegyömöszölte a WC. csészébe és lepumpálta.

Senki ne kérdezze, hogy miért nem dobta ki a szemetesbe, mert nem tudom. Végül is sikerült neki valahogy letuszkolnia a csirkét WC. csésze torkán (magam sem érte, hogyan?) Természetesen az este hazaérkező család óriási dugulással szembesült. Jött is a hívás segítsünk, mert nem megy le a WC. A sztoriban az a hihetetlen, hogy az egész csirke nem a csészében okozott dugulást, hanem tovább ment a lefolyórendszerben. Nem igazán akarom részletezni, hogy mit művelt egy ipari duguláselhárító gép és a gyökérvágó fej a csirkével a csőben, de elég legyen annyi hozzá, hogy sikerült felaprítani a madarat és megszüntetni a dugulást.

A vallomás

A házigazda egyébként bevallotta a feleségének, hogy ő tettes és nem a legjobb módját választotta a szárnyas eltüntetésének. Mi már nem vártuk meg a családi perpatvart, hanem gyorsan távoztunk. Egyébként az akció után a duguláselhárító spirálokat csak magasnyomású mosóval lehetett megtisztítani a csirke maradványaitól. Tanulság: az unalmas és egyhangú ebédek a dugulás forrásai lehetnek.

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyébenfix áron, garanciával.

5/5 - (3 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma