A duguláselhárítás telefonszáma

Az otthoni lefolyótisztításról

Az otthoni megoldásokról, de csak az igazat.
Az egyik legdühítőbb dolog amikor amikor eldugul a lakásban a lefolyó. Ez soha nem jöhet jókor, sokszor a legkellemetlenebb pillanatokban következhet be. Mit tehetünk ilyen esetekben? Elrohanunk az első háztartási boltba egy halom lefolyótisztító vegyszerért, ám a komolyabb problémák esetében ezek a vegyszerek biztos nem segítenek. A barkácshajlamúak, egyből valamelyik szerszámáruházba mennek és beszereznek egy csőgörényt (Magyarul: lefolyótisztító spirál) és ezzel rontanak rá a dugulásra, de ilyenkor csak egy nagy szenvedést vesznek a nyakukba.

És jön a csalódás

És ilyenkor jön a csalódás: a reklámokban egekig magasztalt csodaszerek, nem hogy nem segítenek, hanem totális dugulást okoznak. A beszerzett csőgörény, pedig, csak tekeredik, csavarodik (rosszabb esetben beszorul a csőbe, de a problémát nem oldja meg. Rá kell döbbenjünk a házilagos módszerek kudarcot vallottak. Mese nincs, nyúlhatunk a mester telefonszámáért.

lefolyotisztitas-otthonunkban

Megelőzhetőek a dugulások egy kis karbantartással

Ezért javasolt odafigyelnie az olyan jelekre, mint: a mosdó és a mosogató azok a kritikus pontok, melyek szemmel láthatóan üzennek arról, ha valami nincs rendben a vízvezetékekkel. A legfontosabb szabályok, amiket érdemes betartanunk: csak meleg vízzel mosogassunk, a mosogató nem kuka, ezért ételmaradéknak a szemetesben a helye, forró vizes karbantartás hetente, a WC.-nél a toalettkacsa használata nem javasolt, mert lecsúszhat. Higiéniás törlőkendőt, még akkor sem dobunk a csészébe, ha rá van írva, hogy oldódik, mert duguláselhárítás vagy bontás lesz a vége.

Akinek pedig hosszú a haja, hetente tisztítsa ki a zuhanytálca és a fürdőkád lefolyóját. Nem csak modern kemikáliák léteznek ám, az ecet a trisó, a szódabikarbóna, mind a barátunk és ráadásul környezetbarátok ezek a filléres szerek. Akár heti szinten csinálhatunk egy-egy forró vizes Trisós (kiváló zsíroldó) átöblítés, vagy a ecetes (kiváló vízkő eltávolító) mosást a mosógépben vagy a mosogatógépben. Az otthoni lefolyótisztításnál a fő fegyverünk legyen a pumpa. Ma már kaphatóak szuper minőségű pumpák, ezeket a kád a kézmosó és a mosogató lefolyó dugulásnál tudjuk bevetni.

Itt két jól használható pumpa látható
Itt két jól használható pumpa látható

Lefolyótisztítás és vízvezeték szerelés fix áron, gyorsan, olcsón Budapest és Pest megye területén. Duguláselhárító szakembereink hétvégén és ünnep napokon is dolgoznak. Miden duguláselhárításra 1 hónap garanciát vállalunk.

Milyen szolgáltatásokat nyújtanak szakembereink Budapesten:
1. Spirálos duguláselhárítás és lefolyótisztítás
2. Vízvezeték szerelés
3. Fertőtlenítés
4. Fűtésszerelés
5. Kamerás csatorna vizsgálat
6. Woma magasnyomású vizes mosatás
7. Csatorna tisztítás Budapesten

Itt még sok hasznos infó a lefolyó tisztításról.

5/5 - (7 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma