A duguláselhárítás telefonszáma

Az otthoni lefolyótisztításról

Az otthoni megoldásokról, de csak az igazat.
Az egyik legdühítőbb dolog amikor amikor eldugul a lakásban a lefolyó. Ez soha nem jöhet jókor, sokszor a legkellemetlenebb pillanatokban következhet be. Mit tehetünk ilyen esetekben? Elrohanunk az első háztartási boltba egy halom vegyszerért, ám a komolyabb problémák esetében ezek a vegyszerek biztos nem segítenek. A barkácshajlamúak, egyből valamelyik szerszámáruházba mennek és beszereznek egy csőgörényt (Magyarul: lefolyótisztító spirál) és ezzel rontanak rá a dugulásra, de ilyenkor csak egy nagy szenvedést vesznek a nyakukba. És ilyenkor jön a csalódás: a reklámokban egekig magasztalt csodaszerek, nem hogy nem segítenek, hanem totális dugulást okoznak. A beszerzett csőgörény, pedig, csak tekeredik, csavarodik (rosszabb esetben beszorul a csőbe, de a problémát nem oldja meg. Rá kell döbbenjünk a házilagos módszerek kudarcot vallottak. Mese nincs, nyúlhatunk a mester telefonszámáért.

lefolyotisztitas-otthonunkbanAzonban megelőzhetőek a dugulás kialakulása egy kis karbantartással. Ezért javasolt odafigyelnie az olyan jelekre, mint: a mosdó és a mosogató azok a kritikus pontok, melyek szemmel láthatóan üzennek arról, ha valami nincs rendben a vízvezetékekkel. A legfontosabb szabályok, amiket érdemes betartanunk: csak meleg vízzel mosogassunk, a mosogató nem kuka, ezért ételmaradéknak a szemetesben a helye, forróvizes karbantartás hetente, a WC.-nél a toalettkacsa használata nem javasolt, mert lecsúszhat. Higiéniás törlőkendőt, még akkor sem dobunk a csészébe, ha rá van írva, hogy oldódik, mert duguláselhárítás vagy bontás lesz a vége. Akinek pedig hosszú a haja, hetente tisztítsa ki a zuhanytálca és a fürdőkád lefolyóját. Nem csak modern kemikáliák léteznek ám, az ecet a trisó, a szódabikarbóna, mind a barátunk és ráadásul környezetbarátok ezek a filléres szerek. Akár heti szinten csinálhatunk egy-egy forróvizes Trisós (kiváló zsíroldó) átöblítés, vagy a ecetes (kiváló vízkő eltávolító) mosást a mosógépben vagy a mosogatógépben.

Duguláselhárítás és vízvezetékszerelés fix áron, gyorsan, olcsón Budapest és Pest megye területén. Duguláselhárító szakembereink hétvégén és ünnep napokon is dolgoznak. Miden duguláselhárításra 1 hónap garanciát vállalunk.

Milyen szolgáltatásokat nyújtanak szakembereink Budapesten:
1. Spirálos duguláselhárítás és
2. Vízvezeték szerelés
3. Fertőtlenítés
4. Fűtésszerelés
5. Kamerás csatorna vizsgálat
6. Woma magasnyomású vizes mosatás
7. Csatorna tisztítás Budapesten

A duguláselhárítás telefonszáma