Alsó kifolyású WC. csésze

A duguláselhárítás telefonszáma

Létezik belőle külön álló típus és monoblokkos kivitel is. Az alsó kifolyású csészék talpas kivitelűek. A különálló típus lehet lapos és mély öblítésű. A monoblokkos típus is lehet lapos és mély öblítésű is. Minden alsó kifolyású WC. csészénél szennyvíz a csésze alján át távozik a lefolyórendszerbe. A gyártók manapság már feltüntetik a szükséges vízöblítés mennyiségét.

Az alsó kifolyású WC. csésze beépítéséről

Érdemes minőségi WC. csészét vásárolni. A célnak egy Alföldi WC. csésze már megfelel. Amilyen segédanyagokra szükségünk lehet: 2 db. tipli, 2 db. rögzítő csavar, műanyag csavar betét, 1 db. WC. ültető gumi, 1 darab gumitömítés a WC. tartály bekötőcsövéhez, 1 tubus szaniter szilikon.

A WC. csésze szerelésének folyamata

Az első lépés az ültetőgumi felhelyezése a csésze aljára, ha túllóg a lefolyócsonkba, vágjuk méretre. Majd próbáljuk rá a lefolyóra, ha stabilan áll a csésze és hermetikusán zár az ültetőgumi, akkor feljelölhetjük a csavarok helyét a csempére. Most már elkészíthetjük a furatokat és tiplizhetünk. Amennyiben a burkolat nem tökéletesen sík, akkor a csésze lerögzítése előtt szilikon anyaggal körbe kenhetjük a csésze alját. A rögzítést érdemes korrózió álló csavarokkal elvégezni és feltétlen használjuk a műanyag csavar betéteket, nehogy megroppanjon a porcelán a lecsavarozásnál. Utolsó művelet az öblítő víz bekötése a tömítéssel. Jótanács: minden fajta tömítés behelyezés előtt tisztítsuk meg a kapcsolódó felületeket.

Duguláselhárítás Budapesten – 1 órán belül – garanciával ! Amennyiben fix áras duguláselhárításra van szüksége Budapest területén, hívjon és segítünk. Felkészült szakemberek, higiénikus munkavégzés, fix árak. Duguláselhárítás otthon – házilag, tippek, tanácsok.

3.8/5 - (5 votes)