A duguláselhárítás telefonszáma

A bosszúálló alkalmazott

Jó régen történt még az eset a XI. kerületben. Egy sport létesítmény gondnoka már szinte bosszúsan hívott fel, hogy már 3 különböző duguláselhárító csapat volt kint náluk, de periodikusan, midig újra és újra dugulás alakul ki a férfi mosdóban. Hát…. elég gyanússá vált az 1-2 hetente kialakuló dugulás, ami hol a WC-ben, hol a piszoárban jelentkezik. Másnap kimentünk és a legjobb tudásunk szerint elhárítottuk a dugulásokat és nagyon oda figyeltünk arra, hogy megtudjuk mi a kiváltó oka a folyamatos dugulásoknak.

A piszoár szifonjában nejlon zacskó darabokat találtunk, a WC. csészében pedig, bár milyen hihetetlen egy összegyűrt 0.33 decis, dobozos kólát. A gondnoknak megmutattuk, hogy mi okozta a dugulást, mire ő emlékezett, hogy a múltkor is valami hasonló dolgokat szedtek ki a duguláselhárító kollégák. Nem volt mit tenni, abba maradtunk, hogy ne nagyon engedjenek be idegeneket a mosdóba, mert azt reméltük, hogy az ott sportoló tagok csak nem rontják el a saját mosdójukat. Egy hét múlva ismét hív a gondnok, de jókedvűen… fordulat történt az ügyben, meg van a dugulás okozója.

A létesítmény vezetője ráunva a tarthatatlan helyzetre, ipari kamerát szereltetett fel ideiglenesen a piszoár környékére (tudom, ezt hivatalosan nem tehette volna meg a személyiségi jogokra való tekintettel) és az egyik délután lebukott a tettes. A sztori az volt, hogy egy 2 hónappal korábban elbocsájtott alkalmazott, visszajárt haverkodni a büféshez és közben kicsit bosszút állni a korábbi munkaadóján. Hol nejlon zacskót gyömöszölt a piszoárba, hol valami tárgyat dobott a WC.-be, csak hogy kárt okozzon a sportcentrum tulajdonosának. Azt hiszem rendőrségi ügy lett a vége. Tanulság: elszenvedett sérelmeinkért ne tárgyakon akarjuk bosszút állni… és nem árt körül nézni, hogy hol van egy ipari kamera felszerelve.

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyébenfix áron, garanciával.

5/5 - (3 votes)
A duguláselhárítás telefonszáma